Reklamer
Hjemmebryg tilJulefrokost

Ja,lad os brygge noget øl. Vikiggede jo lidt på "gabriel" som en god kandidat.. Så hvem kan hvornår og vil folk hellere købe et andet kit? Heya hey? Ror det igen tager 4 til 6uger at gære færdig,men vi kan jo spørge i butikken!
#2 -
nick -
Tuesday 16-10-2007 kl. 18:44
Vi skal vel bare igang så hurtigt som muligt :) En lørdag var måske en god dag? Kåre snakkede om noget bar tur?
Jeg genposter lige linksne fra den anden trĂĄd:
"
Hvad siger i til en Gabriel? Et kit til 200kr skulle give 20L."
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Er det noget vi kan slå sammen med et SPO møde? Eller bliver folk for fulde der?
#4 -
nick -
Tuesday 01-04-2008 kl. 17:42
Så skal vi nok starte tidligt med at brygge øl og så holde spo møde bagefter?
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
tjae, vi mødes klokken 06:45 hos Jimmy og giver den gas.
#6 -
nick -
Wednesday 02-04-2008 kl. 10:51
:o) Måske kan vi gennemskue hvor lang tid det tog at brygge de andre gange, og bruge det til at fastsætte mødetidspunktet? hmm....

Hvis vi skkal brygge, sĂĄ forslĂĄr jeg at vi denne gang:
Sørger for at urten ALDRIG KOMMER OP OG BULDERKOGE, da brygforum siger at de var det der fik til at gelatere sidst..
Jeg et andet forslag er at AFSPRITTE ALTING med husholdningssprit.. Manglende "god" rengøring var grunden til at de blev inficeret foreige gang.
Men eller s er jeg frisk, og vi kan sagtens holde SPO møde her, hvis folk lover ikke at kyle kapsler alle vejne, og så træde dem ned i trægulvet. :)
Edit: og lidt om brygning..
ændret: Wednesday, April 02, 2008 kl. 15:13#8 -
nick -
Wednesday 02-04-2008 kl. 11:50
hmm, jeg har lavet lidt detektivarbejde, og har gravet følgende frem:
Første gang vi bryggede øl:
Nyt spo projekt (projekt spo øl)
Der ligger nogle
billeder i
trĂĄden, i de metatags der ligger i billedfilerne kan man se at der er
6½ time mellem første og sidste billede.
Anden gang vi bryggede:
Spobryg V1.3
Lavede Jimmy smart nok en
oversigt over hvad der var sket :o)
#33 - Jimmy(v2.5) - Sunday 05-02-2006 kl. 02:28
12:15
5 kilo pilsner malt hældes i vandet ved temperatur 100 grader.
12:45
100 gram humle tilsættes af typen "spalt select 3,3%.
12:55
Der slukkes for varmen. Langsom nedkøling.
Dobbelt filtrering (grov si og køkken si)
1930:
Densitet efter filtrering: 1065 Temperatur: 60 grader.
21:45
Tilsætning af gær af typen Brewferm lager (12 gram)
Temperatur af urt: 42 grader.
Forventet gæringstid før flasketapning: 14 dage
(altså lørdag d.18 februar)
Hvilket sĂĄ vidt jeg kan se giver
9½ time...
Skal vi satse på at vi er lige så hurtige som første gang, så vi starter brygningen en 6 timers tid før spo mødet?
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Wow, så der skal brygges øl fra kl 6-7 om morgenen, det er godt nok tidligt!
#10 -
nick -
Wednesday 02-04-2008 kl. 15:00
I betragtning af at vi normalt starter selve mødet ved 16 tiden er det vel fint nok hvis vi starter brygningen omkring kl 10 og siger til medlemmerne at spo mødet starter kl 14 :o)

Heh.. En af google-reklamerne er for tjekkisk brygge udstyr. Et 6000 liters anlæg koster kun små 2.500.000 kr!
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Måske skulle vi også prøve at komme igang til tiden, bare sådan nogenlunde denne gang, det kan jo være det kan lykkes hvis vi alle gør en enorm indsats ;) Men noget helt andet, det her betyder vel at vi skal være @ jimmys place?!
#13 -
nick -
Thursday 03-04-2008 kl. 11:25
Næste spørgsmål er vel så, hvilken øl vi brygge?
Det eneste successfulde bryg vi har lavet var med et kit, så mon ikke det var en god ide at prøve det igen?
Der er jo lang tid til jul,¨så vi kunne måske lave en øl som kan drikkes i løbet af sommeren/ved næste spo møde?

Ja, troels. Med de forbehold jeg nævnte tideligere! RTFT!
Kit lyder som en god ide!
Forslag?
#15 -
nick -
Thursday 03-04-2008 kl. 12:58
Hvis vi går efter et kit i samme stil som første gang, kan vi sammenholde
Brewferms hjemmeside med
Maltbazarens prisliste. Vi har vidst prøvet
Mc beaver scotch ale, og det er nok heller ikke rigtigt en sommer øl :)
#16 -
nick -
Monday 07-04-2008 kl. 10:16
Forøvrigt skal man selv valse malten i maltbazarens butik, eller leje en maltmølle (25 kr/uge). Så hvis vi bestiller der skal vi nok gøre det i god tid!
Generelt vil det nok være en god ting, at finde ud af hvad vi vil brygge :o) Nogen forslag?

Mit forslag er Golden Beverius
SmĂĄ 170 dkr
Men lad os fĂĄ nogle flere forslag pĂĄ bordet og lave en afstemning (Wheee!)
#18 -
nick -
Monday 07-04-2008 kl. 17:28
Jeg stemmer ogsĂĄ for Golden Beverius :)
Skal vi flotte os og investere i nogle
festfade? Det er nok nemmere at have med at gøre end glasflasker, og mere sikkert end plastflaskerne?
Edit: Måske skulle vi forsøge at få fat på noget tøris, så vi kan køle urten hurtigere?
ændret: Monday, April 07, 2008 kl. 21:53#19 -
Carsten L -
Monday 07-04-2008 kl. 19:28
Golden Beverius ser god ud...sĂĄ den stemmer jeg ogsĂĄ for:-)

De festfade er da sat ned i pris! sidst jeg kiggede misundeligt på dem var de dyrere! Jeg stemmer for : JA! lad os købe fire! Det ville gøre livet SÅ meget lettere!
#21 -
nick -
Tuesday 08-04-2008 kl. 10:54
Det er godt nok pænt dyrt (180kr) for hvad det er (aka en pose), og vi skal bruge to til de to gryder, men måske kan vi selv lave/finde noget billigere?
Mæskepose.
Det kan måske gøre filtreringen mindre kaotisk?
#22 -
nick -
Monday 14-04-2008 kl. 10:54
Hvis vi er hurtige kan vi måske nå at brygge øllet, så det bare skal fyldes på festfadene til spomødet?
Kan i huske hvor længe det skal stå i gærspanden? 2 uger?

10 dage første gang i bryggede.
#24 -
nick -
Wednesday 16-04-2008 kl. 10:39
Hmm, så ville det jo passe, hvis der brygges d. 1. maj og tappes d. 10. maj (lørdag, pt. i spil til spo møde)....
Måske skulle vi bare sørge for at bestille så vi har tingene klar? Datoen for spo mødet kan jo lige pludselig blive fastsat.

Det er jeg frisk pĂĄ!
Nick, du er sĂĄ god til lister... Hvad skal vi helt bestemt bestille?
#26 -
nick -
Wednesday 16-04-2008 kl. 11:47
Festfadene bør da carbonere øllen? Er co2 patroner så nødvendige? Er det ikke bare at åbne dem og hælde det på kander, og så drikke?
#28 -
nick -
Wednesday 16-04-2008 kl. 13:46
Er det ikke mere lækkert hvis alle kan nå at få frisk øl, istedet for at hælde det på en kande, hvor det sidste når at blive varmt og fladt? Jeg tror heller ikke det er helt let at hælde fra et fad (hullet sidder i midten, der er langt til kanten, når man hælder er det svært at få øl ud og luft ind samtidig?).
Alternativt kan vi bruge en
Festfad Profi Tappehane m. håndpumpe (181,14kr), men jeg kan forestille mig at der også her er risiko for at det sidste øl når at blive fladt?
Der er en
fin tråd her. Som viser at vi nok også bør købe noget ølfedt :)
Jeg faldt over
denne vejledning (pdf), som indikere at vi ogsĂĄ skal bestille noget iodophor hos maltbazaren...

Hmmm...
Du har nok ret med henhold til co2, hvis man ikke drikker alle 5 liter samme time man ĂĄbner :)
Men var der ikke noget om at almindelig husholdningsprit i store mængder også er et simpelt "no rinse" rengøringsstof?
iodophor kræver dog kun et par milliliter til rensning, og er nok billigere :)
Hvad er ølfedt?

Dobbeltpost!
ændret: Wednesday, April 16, 2008 kl. 18:44#31 -
nick -
Tuesday 22-04-2008 kl. 11:33
Hvis der skal brygges f.eks. d. 1. maj skal vi nok snart bestille....
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Jeg er ikke hjemme den første maj, sover vist i Hamborg, hvilket er noget kedeligt noget, da jeg havde håbet jeg skulle ind og se pokalfinale!

Hvad bestiller vi helt præcist og hvor?
Jeg er forvirret..
#34 -
nick -
Thursday 24-04-2008 kl. 09:38
Kan
listen i #26 ikke bruges? Den henviser kun til maltbazaren, men det er nok kun en fordel at købe sikkerhedsbungger hos beertools.dk:
Sikkerhedsbung - 4 stk af 19,25kr - 77kr (eller
5 stk for 87,50).
Fordelen er at der ikke er 3 ugers leveringstid som hos maltbasaren... Festfadene er også lidt billigere hos beertools, men så skal der også lægges en del oveni til fragt (15kg koster så vidt jeg kan se 140kr).

Skulle til at nævne noget om at man selv kunne hente det, men alle deres fillialer ligger i jylland.. (alle = 2)
Vi skal jo ikke bruge beholdere før efter gærringen, så det der haster mest er vel selve kittet? Hvordan og hvorledes med betaling? Skal jeg ligge ud, eller skal vi få spo kontoen til det?
#36 -
Carsten L -
Thursday 24-04-2008 kl. 10:17
er det ikke et spo projekt? for sĂĄ betaler spo-kontoen vel bare
#37 -
nick -
Thursday 24-04-2008 kl. 10:39
@35, Men hvis der skal brygges om en uge og det så skal på fadene 10 dage efter, så er 3 uger stadig for lang tid at vente på bung'er. Men vi kan da prøve at spørge om maltbazaren kan skaffe dem hurtigere?

Nu tænkte jeg på bestilling af kit. Det er vigtigst at bestille kittet, hvis det skal nås. Bestilling af beholdere (i jylland) haster ikke nær så meget :)
Tænkte på forsendelse vs. hent selv. Hvordan er det med maltbazaren? men bestiller en (Und PREZIEZEN EINZ!) dag og kan hente en (Und NUR EINZ) anden dag, yes?
#39 -
nick -
Thursday 24-04-2008 kl. 11:35
er pointen ikke at alt pånær sikkerhedsbunger kan bestilles hos maltbazaren, og så kan vi lige så godt bestille det hele samtidigt. specielt når de åbenbart har begrænset lager af festfade. Jeg kan ikke lige huske hvornår man senest skal bestille, men står det ikke på deres hjemmeside? min telefons browser kan ikke multitaske, så jeg kan først tjekke det lidt senere... hvis det er kan jeg nok godt hjælpe med at hente tingene i næste uge, men hvis maltbazaren bringer ud er det jo optimalt!
#40 -
nick -
Thursday 24-04-2008 kl. 12:20
Okay... Maltbazaren holder normalt lukket tirsdag, onsdag, lørdag og søndag, og derudover holder de lukket d. 28/4 (mandag) og d. 1/5 (torsdag).
De har åbent i morgen, fredag (15.00 - 18.00), men så skal der nok også bestilles ca, nu? ellers har de først åbent igen på fredag i næste uge. Husk at malten skal valses, så enten skal det gøres i butikken ved afhentning, eller også lejer vi en maltmølle hos dem (25kr/uge). Udbringning koster 100kr, men det kan sikkert ikke nås til i morgen?

Hmm: "Indeholder din ordre AFVEJET malt, skal du have bestilt SENEST 2 dage før afhentning"
#42 -
nick -
Friday 25-04-2008 kl. 13:12
NĂĄ, sĂĄ det var DET du lavede med telefonen! Troede du bare sms'ede en eller anden..
Me da vi endelig fandt stedet, efter a have skræmt tilfældige mennesker i en kælder, var alt på lager og vi kunne få det med, med det samme.
#44 -
nick -
Friday 25-04-2008 kl. 14:01
:o) Vi skulle have haft et kamera med, så vi kunne have lavet filmen "Jimmy og Nicolai fare vild på en kort gade, og kigger på tilfældige kældere og dyrehandlere"...

Ingen kvitering endnu.. Men de har så ej heller hævet pengene...
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Det er på torsdag vi mødes, ik'? (d.01/05/08) Hvad tid?

Klokken tideligt, hvis vi ogsĂĄ skal nĂĄ i en park og fĂĄ en enkelt...
#48 -
Carsten L -
Monday 28-04-2008 kl. 13:33
hva tid er tidligt? skal vi sige kl. 10 @ Jimmy's
#49 -
Carsten L -
Monday 28-04-2008 kl. 13:33
sĂĄ kan vi fĂĄ frokost fra Kaw's pizza joint
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Fandt den lige frem. Poster den ogsĂĄ i shout.
Pizza Joint#51 -
nick -
Monday 28-04-2008 kl. 14:56
Har vi nogen ide om hvor lang tid det tager at valse malten? :o)
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Jeg er hos Jimmy klokken 8 :-)

Damn!
#54 -
nick -
Monday 28-04-2008 kl. 19:44
Stakkels Jim(my).... jeg tør godt love at jeg ikke er hos Jimmy klokken 8 :o)
ændret: Monday, April 28, 2008 kl. 23:45#55 -
Riley -
Monday 28-04-2008 kl. 19:46
me2

SĂĄeh.. skal vi sige mellem 10 og frokost?
Hvem dukker op, ud over Nick og Kaw, eller er det alle?
Og jeg ved ikke hvor lang tid det tager at male malt, men de to i butikken nĂĄede det pĂĄ den tid vi var der at sumpe rundt..
#57 -
Riley -
Tuesday 29-04-2008 kl. 05:32
Bristi prøvede godt nok at forklare mig jeg var en undrager for at ikke ville komme, så det kan være jeg vil prøve at stige i graderne overfor ham og så komme alligevel! måske, med tømmermænd!
#58 -
Carsten L -
Tuesday 29-04-2008 kl. 05:52
#altsĂĄ nu var det jo mig der foreslog kl. 10 sĂĄ jeg regner da med at jeg ogsĂĄ kigger forbi...jeg kan sĂĄ i lighed med Nick love at jeg ikke kommer kl. 8:-)
#59 -
brian -
Tuesday 29-04-2008 kl. 07:56
@57: haha :D Jeg pĂĄpegede bare at din undskyldning med at du hellere ville stĂĄ for at klikke reklamer ikke holdt ;)
Ihvertfald skal jeg jo skåle med nogle dyr om onsdagen og alt efter hvordan det og resten af aftenen udvikler sig er jeg mere eller mindre frisk dagen efter. Stemmer dog for at være tidligt færdig
sĂĄ vi kan komme til en park??
#60 -
nick -
Thursday 01-05-2008 kl. 18:04#61 -
nick -
Tuesday 06-05-2008 kl. 12:34
Hey, Jimmy, hvordan har øllet det? ser det underligt ud? bevæger det sig sært? bliver det godt?

Det lugter af gær. Ikke af surt eller mug. af gær. lidt urenheder ved kanterne af overfladen, men ingen mug/infektion. Gylden farve.
Tror det bliver godt.
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
glæder mig til at se det
#64 -
Jon Kanon -
Tuesday 06-05-2008 kl. 16:40
Hmm og nice video.. The best beer in the world:)
#65 -
nick -
Tuesday 06-05-2008 kl. 17:39
@62, super! en klar fremgang fra sidst :o)
#66 -
Kare1234 -
Wednesday 07-05-2008 kl. 15:22
Vildere meget røg?!? Det ser sgu "nice" ud -- som de unge ville sige:o
#67 -
Jon Kanon -
Wednesday 07-05-2008 kl. 19:20
Hehe kalder du mig for ung KĂĄre?? Du er sgu heller ikke alt for nederen gammel!! Ikke ligesom Brian og 2xCarsten..
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Ser spændende ud - gad vide hvordan det kommer til at smage? Og beskrivelsen fra #62 lyder jo lovende!! Går udfra der kommer et lille fordrag om øllet til spo-mødet? :)
#69 -
nick -
Wednesday 07-05-2008 kl. 20:34
Jeg forsøger at have en længere video med så du kan se hvordan det blev lavet :)
#70 -
Carsten L -
Thursday 08-05-2008 kl. 06:01
det var en hård proces...noget ned futurama, billig øl fra Aldi, en sovende Brian og en masse tøris:-)

Og jeg lærte noget vigtigt: Martin kan ikke lide hyldeblomst.
Det er blevet Ganske klart i spanden og har fået en pæn gylden farve.
Det lugter nu af øl, mere end af gær.
Det bliver godt.
#72 -
Riley -
Thursday 08-05-2008 kl. 07:06
Whuuuut, jeg er alligevel pænt imponeret! havde helt opgivet troen på at spo kunne lave øl efter sidste gang! og efter at se Cagra putte tøris ned i øllen var jeg lidt kritisk! hvad med nogle pics jimi?
#73 -
brian -
Thursday 08-05-2008 kl. 08:21
Bah... Jeg fik jo ikke lov at sove.. Jeg synes jeg skal have ekstra props for at forlade varm seng med tilhørende varm pige meget tidligt for at komme og brygge øl.. :) Diametral modsætning til visse andre (læs: allan!) der
bare snakker..

Pics? Du kan jo se den i overmorgen. Tvivler stærkt på at den vil ændre sig i mellem tiden!
No pics for you!
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Det bliver spændende.....
#76 -
Riley -
Thursday 08-05-2008 kl. 14:02
vel så vil jeg glæde mig endnu mere til i overmorgen!

Der er nu allerede godt med tryk på fadene. Prøvede at trykke ned på skruen i midten, men fik enormt meget modstand og den "poppede" op igen med det samme.
Det er vist meget godt vi brugte de ekstra par kroner på at købe en sikkerhedsbung istedet for den billigere standard :)

Er der nogen med en kalender der kan bekræfte der er gået præcis 4 uger til sekundær fermentering lørdag d. 7?
Og hvis mine beregninger er korrekte, skulle vi sĂĄ ikke allesammen smage den dato?
#79 -
nick -
Thursday 29-05-2008 kl. 11:03
Jo, jeg kan dog ikke den weekend....

tja.. 4-6 uger..
SĂĄ hvad med ugen efter.. eller ugen efter igen? (7-14-21?)
#81 -
nick -
Thursday 29-05-2008 kl. 11:22
14-15 juni er der Le Mans, men det kan mĂĄske kombineres :) d. 21 er heller ikke optimal for mig. Men i mĂĄ bare finde en dato, sĂĄ kan jeg altid smage det senere...

Det blev sĂĄ ikke bryg til julefrokost.. julefrokost 2 ;julifrokost harder?

Hvad med den 28? der har jeg overstĂĄet al min eksamen (med mindre jeg dumper).
Kan folk der?
#84 -
Carsten L -
Monday 02-06-2008 kl. 06:50
jeg har intet liv, sĂĄ ja, jeg kan godt d. 28

Smagning af spo-øl d, 28 juni.
1. Jimmy, der er en sut.
2. Carsten L, uden liv.
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Smagning af spo-øl d, 28 juni.
1. Jimmy, der er en sut.
2. Carsten L, uden liv.
3. Kasper, med ben af ribs
#87 -
Carsten L -
Monday 02-06-2008 kl. 10:07
#86 blev du brændt i lørdags? jeg har lidt farve af ribs i ansigtet

![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
dog ikke, havde solcreme pĂĄ.... skulle bare skrive et eller andet ligesom I andre....
#89 -
nick -
Monday 02-06-2008 kl. 10:18
Smagning af spo-øl d, 28 juni.
1. Jimmy, der er en sut.
2. Carsten L, uden liv.
3. Kasper, med ben af ribs.
4. Nicolai, helt sikkert mĂĄske.
#90 -
Carsten L -
Monday 02-06-2008 kl. 10:34
det passer jo meget godt...smagsprøve på øl og så afsted til Roskilde for at få armbånd...YEAH
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
nå ja..... ehh.... hvad tid tager vi derned, regner faktisk med at tage til skensved om lørdagen, og så blive kørt derop om aftenen.....
Hvad tid starter øl-smagningen?
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Riley og Morten kan ikke, for de skal til Tyskland (og det skal jeg vel egentlig ogsĂĄ)... Hmm, what to do!?!?
#93 -
Riley -
Monday 02-06-2008 kl. 17:57
hmm vi tager ikke til tyskland om søndagen, eller lørdagen men først hen af tirsdag! men skal stadig til skensved og hente villatelt osv. faktisk skal jeg meget gerne køre med nogen derud? men det skal gerne være tidligt, som i klokken 4 eller noget! skal fandme ikke stå udenfor kl 10 igen når pladserne bliver taget og bare se på

#94 -
nick -
Monday 02-06-2008 kl. 18:08
Vi kunne måske også smage på spøl fredag aften i stedet? altså d. 27? Eller også har roskildefolket måske en plan så de kan hente flyttegods, drikke spøl, tage til roskilde samme dag/aften?
#95 -
Carsten L -
Monday 02-06-2008 kl. 20:37
altså der er jo ikke nogen der siger at spøl smagning skal være total drukorgie. Vi kan jo bare mødes hos Jimmy ved 15-16 tiden og så smage på varene, så kan os der skal på roskilde jo tage afsted ved 19-20 tiden og resten, ja de gør hvad de nu gør.
#96 -
Carsten L -
Monday 02-06-2008 kl. 20:38
Hvorfor bliver tyskland-ture først tirsdagså skal der købes øl de første 2½ dag til overpris
Edit:
Nok lidt forkert trĂĄd, men wtf.
ændret: Tuesday, June 03, 2008 kl. 00:39#97 -
nick -
Monday 02-06-2008 kl. 20:51
Vi skal bare sørge for at drikke 5 liter ad gangen, for fadene kan nok ikke holde særligt længe efter de er stukket an :)
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Jeg er frisk pĂĄ at smage det om fredagen i stedet for.
#99 -
Carsten L -
Tuesday 03-06-2008 kl. 05:09
jeg kan ikke fredag...skal til noget arbejdsfestivitas
#100 -
Riley -
Tuesday 03-06-2008 kl. 08:37
well i teorien kan vi også godt tage derop mandag eller søndag even, kommer an på calle! kan nok godt fredag!
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
hvem er Calle?
#102 -
Riley -
Tuesday 03-06-2008 kl. 09:55
det er calles grænseshop. enten den eller bordershop skal jo have åbent hvis vi skal derned søndag
#103 -
Carsten L -
Tuesday 03-06-2008 kl. 10:08
bordershoppen og calle har vist ĂĄbent alle dage

Fredag er ogsĂĄ fin.. stem om det.
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Til tyskland om söndagen, efter vi har väret vågne en helt nat? Det lyder som en fjollet idé, jeg er frisk på tirsdag, så kan vi drikke SPO-öl alle de andre dage! :)
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
skal spo øllen med på Roskilde? Det tror jeg ikke var planen?
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
Og Troels: Styr nu dit svenske..... bare fordi du er i Sverige, kan dit tastatur altsĂĄ stadig godt skrive dansk

![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Jamen, jeg sidder i Nordköping og venter på jeg skal flyve, det er det bedste de har her.. Og mener ikke vi skal tage det med på Roskilde, kun at Tyksland söndag er en skidt idé ;)
#109 -
Carsten L -
Tuesday 03-06-2008 kl. 12:10
ville det så ikke være en ide at tage til tyskland mandag...så slipper vi også for at bruge alt for mange penge på dyre festivaløl.
#110 -
brian -
Tuesday 03-06-2008 kl. 14:58
'dyre festivaløl'... Jaa... Ikke rigtig. Og festivaløl er carlsberg/tuborg + du får pant tilbage (hvis du gider). Husk det og kom med nogle tal til at bakke op om påstande.
Ikke modstander, men en tysklandstur kan ikke automatisk betale sig - mere.
#111 -
Riley -
Tuesday 03-06-2008 kl. 19:43
"På campingområdet tilbydes koldt Tuborg-øl på dåse til favorable priser ved salg i hele kasser à 24 stk. Prisen er kun 155 DKK per kasse inkl. pant. " taget fra roskilde festilavens hjemmeside, en ramme øl i tyskland kostede ca 55 kr. lidt mere for carlsberg! men hvor der rigtigt kan spares er på flæskesvær! 55 kiloet i tyskland, 22 for 150 gram på roskilde puha det er mange flæskesvær man kan få!
#112 -
nick -
Tuesday 03-06-2008 kl. 19:50
Så er spørgsmålet jo hvad værdien af "koldt" er... apropos koldt, så har jeg stadig ikke hørt fra Airliquide, som jeg hentede tøris hos....

Det er jo skræmmende nick.. De troede jo nok du var medlem af deres konspirations-kabale og gav dig det gratis..
#114 -
Riley -
Wednesday 04-06-2008 kl. 06:56
nu vi snakker ikke om at høre fra folk har jeg endn ikke hørt fra dem jeg har bestilt fodboldstøvler hos, men de har så heller ikke trukket penge (tror jeg)
#115 -
nick -
Wednesday 04-06-2008 kl. 07:21
Husker jeg galt, eller undlod vi ikke at hælde fodboldstøvler i spo brygget?
#116 -
Riley -
Wednesday 04-06-2008 kl. 07:38
nu vi snakker om spobryg var der sĂĄ enighed om at smage det den omtalte fredag?
(stopper med offtopic spam nu)
#117 -
Carsten L -
Wednesday 04-06-2008 kl. 07:48
NEEEEJ....fredag er en rigtig dårlig dag. Lørdag som var første forslag passer da fint, folk skal alligevel ikke til roskilde før ved 21 tiden (så kan de være de ved 22 tiden). Så kan vi ikke bare mødes ved Jimmy lørdag ved 13-14 tiden og så SMAGE på varene nede i filipsparken eller et eller andet andet grønt område. kl. 17 fråder vi så lidt pizza og så er det eller hjemad.
![[16c]UdgaardsLoke](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/9.jpg)
Jeg så i TV i går, at man i Wisconsin (hvor ellers) har brygget en öl, hvor man har prugt pizzasmovs, så kan man, hvis man er rigtig doven, drikke en öl og få däkket både sit alkohol og pizza behov på en og samme gang... måske var det et fremtidigt projekt?
Og Tyskland kan nu godt betale sig, isär med de mängder vi köber.

Hmm, jeg er også frisk på smagning om fredagen, da jeg sandsynligvis skal til fødselsdag lørdag eftermiddag.

Vi snakkede om i går, at hvis der er nogen der gider rengøre nogen store flasker, kunne vi jo tappe nogle liter i dem, som folk kunne tage med på roskilde..
#121 -
brian -
Sunday 22-06-2008 kl. 11:51
Men det er jo ikke alle der skal pĂĄ roskilde? Og desuden er det vist lidt et spild at medbringe dem der..
--edit: hvad dag blev det overhovedet?
ændret: Sunday, June 22, 2008 kl. 15:52
fredag. håber jeg. jeg skal hjælpe med at flytte for kammerat lørdag.. til skodsborg.. ja, skodsborg. Vi kan da godt køre til skodsborg, thorkild.
#123 -
nick -
Wednesday 25-06-2008 kl. 08:34
Hvad er planen? fredag kl? evt. kombineret med
Axels fest? ellers noget?
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
kommer for at smage, og tager så hjem igen. kan være der ved en 18-18:30
#125 -
brian -
Wednesday 25-06-2008 kl. 09:06
Jeg er også mere for lørdag.. Ellers bliver det lidt kaos og nok også først appearance til fise-tid.
--edit: ændrede fredag til lørdag.. doh!
ændret: Wednesday, June 25, 2008 kl. 13:06#126 -
Riley -
Wednesday 25-06-2008 kl. 10:46
jeg er med på at fredag mødes ved axels kollegie, eller på amager hos jummi og så tage til axel senere. lørdag har jeg pænt travlt... og vi har da aldrig snakket om lørdag ? og hvem er ham brian egentligt?

Okay! jeg er landet! folk dropper bare forbi nĂĄr det passer eller noget. indtil det, ligger jeg mig lige her pĂĄ sofaen.
![[16c]LondonLars](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/4.jpg)
eeeewwww.......slog min mave i stykker :-)
#129 -
Kare1234 -
Friday 27-06-2008 kl. 17:47
glhf folkens! Håber sgu den øl blev god

Den kan drikkes hvis man er tørstig nok. Vi håber det bare var den tønde der ikke var optimal.. Smagte af citron-porter..
#131 -
Carsten L -
Saturday 28-06-2008 kl. 10:30
lige nu er jeg sĂĄ meget godt tilfreds med at jeg ikke smagte den i gĂĄr:-)
#132 -
ALJ -
Saturday 28-06-2008 kl. 12:07
De andre gæster undrede sig lidt over hvorfor I kom med urin på flaske. Alligevel mangler der en fjerdedel af den ene... og jeg ved ikke hvem den "heldige" er...
Du skal vaere logget ind og godkendt for at kunne skrive en kommentar
Reklamer