Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Mon, 2 Oct 2023 05:36 
 Seneste indlg: [Andet] Ny Stationær - [16c]UdgaardsLoke (d. 27 April 2023)
Reklamer
Synstest... - Blandingsbatteri - Wednesday 22-08-2012 kl. 19:37link til denne blog
BlandingsbatteriEller hvad det nu hedder.

Var til kontrol på Glostrup Hospital i dag, og fik lige testet synet. Så kigger på tavlen. Y T D L. Næste linje. M P B D, osv.
Og så går det op for mig, at der på en linje står R A P E. Hvilket egentlig morer mig en smule.
Jeg spørger så (kan ikke huske hvad hun hed og hvad hun egentlig var) om jeg havde set rigtigt. Og det havde jeg. Det viser sig så, at der i Norge også havde været nogle sjove tilfælde af de der bogstavtavler, hvor der havde stået O M G og W T F.
I almost lol'ed...
Sejr til den lille mand! - Blandingsbatteri - Thursday 16-08-2012 kl. 11:10 - 3 kommentarerlink til denne blog
BlandingsbatteriSådan. Og før I begynder med "gas er da alt for fedt at lave mad med", så nej, jeg har fra starten ikke villet have gas.

Som I nok ved flyttede jeg til Sydhavnen for ca. tre måneder siden. I mandags modtog jeg så et brev fra Københavns Energi om at de kunne se jeg var flyttet ind 17/5 og at jeg nu var oprettet som kunde (i øvrigt med virkning fra 17/5). Men at mit gasforbrug ville være sat til 0 indtil jeg kontaktede dem for at få åbnet for gassen.

?!?. Kunne ikke lige finde en smiley der utrykte hvordan mit ansigt så ud da jeg læste brevet. Men det var nogenlunde sådan jeg følte.

Nåja, og hvis jeg ikke skulle bruge gas, så kostede det 917,50 kr at få fjernet måleren, for uden et gasapperat tilsluttet, så skulle måleren altså ned.

917,50 kr er pænt mange penge for at få fjernet noget jeg på intet tidspunkt har haft noget med at gøre. Og man skulle vel tro, at hvis jeg var interesseret i at bruge gas, så havde jeg måske selv kontaktet Københavns Energi?

I brevet kunne jeg desuden se, at der havde været lukket for gassen siden den 17/1 (!) i år. Hmm, så begyndte mit hoved at arbejde lidt. For jeg kom i tanke om, at den forrige lejer ("Grønlænderen") da vist nok var blevet smidt ud af lejligheden fordi han ikke kunne betale husleje. Kunne det tænkes at han faktisk ikke kunne betale nogetsomhelst? For så ville det da være voldsomt smart af Københavns Energi at vente med at opkræve eventuelle gebyrer til der var flyttet en ny lejer ind der (forhåbentligt) kunne betale diverse gebyrer.

Nå, ringede til Københavns Energi og beklagede mig lidt, der faldt måske også en lille tåre i telefonens mikrofon. Det virkede ihvertfald, for nu får jeg fjernet måleren uden at skulle betale for det. Og det helt uden at begynde at "true" med Forbrugerklagenævnet (som der jo tager en evighed), eller begynde at ville have specificeret hvad de 917,50 kr. egentlig helt præcist skulle gå til.

Stavefejl er gratis, og jeg har næsten glemt hvad jeg egentlig har skrevet om...
Nikolaj og Piloterne - Blandingsbatteri - Friday 23-09-2011 kl. 14:45 - 4 kommentarerlink til denne blog
BlandingsbatteriVar i Blockbuster (den i Valby) for at hente en pakke (GLS pakkeshop). Manden der bliver ekspederet før mig spørger Blockbuster ekspedienten om en film med Tom Cruise, hvor han vist er noget samurai eller lignende.

Ekspedienten stirrer blankt ud i luften i nogle sekunder, og begynder dernæst at søge på sin computer.

Som den altid hjælpsomme person jeg jo er, så kommenterer jeg til begge parter at der kan være tale om the Last Samurai, der har Tom Cruise i hovedrollen. Til dette nikker manden, og lidt efter også ekspedienten. Ekspedienten kan dog oplyse at det eneste dvd eksemplar desværre ikke er hjemme, men Blu-Ray eksemplarer har de masser af. Det kan manden dog ikke bruge.

Under denne seance spørger manden mig om filmen er noget værd. Til dette spørgsmål må jeg jo være hudløst ærlig og svare at Tom Cruise ikke ligefrem er min yndlingsskuespiller, og at filmen er lidt "mnja". Manden selv konkluderer da også, at "Tom Cruise ender vel med at være helten".

Manden takker for hjælpen, og jeg kan endelig få min pakke udleveret.

Så kommer vi til det der for mange nok vil være fuldstændig ligegyldigt, men som jeg synes er lidt sjovt hvis det viser sig at have sin rigtighed. Nemlig manden, som jeg et eller andet sted syntes virkede bekendt. Efter lidt gransken er jeg kommet frem til, at der kan være tale om forsangeren fra det danske band "Nikolaj og Piloterne"! Men hvad laver sådan en semi-celeb dog i en Blockbuster i Valby? Jeg har ikke ligefrem researchet mig frem til hvor denne kendis bor, men det seneste "Nikolaj og Piloterne" album hedder tilsyneladende "Valby Town" og "refererer til Nikolajs mangeårige hjemby i udkanten af København" (citat fra bandets hjemmeside).

Stave og tastefejl skyldes mit nye tastatur.
A-Team... - Bodhisatwa - Saturday 12-06-2010 kl. 09:29link til denne blog
BodhisatwaSkulle der være tilslutning til en tur i biffen med The A-Team?
Fætter BR klubben - ALJ - Tuesday 16-02-2010 kl. 18:23link til denne blog
ALJVar lige nede i Fætter BR i dag. Vi skulle bruge en fastelavnstønde til vores fastelavnsfest på OMK og de havde lige et par stykker tilbage. Da jeg står ved kassen trækker pigen foran mig sit Fætter BR kort frem, da hun skal betale. Jeg kommer i tanker om at jeg da egentlig stadig har mit i pungen, da jeg som joke har brugt det som ID eller "på beløbet" på byture, så jeg nævner for sjov at jeg stadig har et Fætter BR kort, men at det jo nok desværre er udløbet, da det er 16 år gammelt.

Ekspedienten kigger ret forbavset og insisterer på at vi da skal prøve at køre det igennem. Pludselig begynder han at skraldgrine, da kortet åbenbart er gået igennem - til stor morskab for alle i køen. Nu sidder jeg her med et hæfte med 5 kr. i Fætter BR sparemærker. Ved ikke helt hvad jeg skal sige... eller bruge dem til... men man bliver i hvert fald aldrig for gammel til Fætter BR Klubben!
Viden gør dig fed! - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 02-05-2009 kl. 08:36 - 8 kommentarerlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer har været nogle gange, hvor jeg har vejet mig før og efter jeg har været på toilettet. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men måske for at se ”hvor meget” man kan tabe sig af at gå på WC.


Men, som det (også) var tilfældet i går, så er det ikke altid man taber sig af at gå på toilettet, hvilket jo i sig selv er lidt mærkeligt, eftersom man ’levere’ noget til potten uden at få noget igen, eller gør man? Jeg er en af de personer som ynder at læse, mens, jeg sidder og … på toilettet. Da jeg vejede mig i går INDEN jeg satte mig, vejede jeg xx,2 kg men da jeg rejste mig igen vejede jeg xx,3!! Selvfølgelig lavede jeg nogle kontrolvejninger og den var god nok – jeg havde taget på af at være på tønden. Det burde jo i sagens natur ikke kunne lade sig gøre, men ikke desto mindre så skete det! Og det her nødvendigt at fortælle at det ikke første gang jeg har vejet mere ’bagefter’.


Det bringer mig så tilbage til det med at læse. Når man tilegner sig viden, mens man sidder på toilettet, så feder det. Man tager simpelthen på af viden! Når du sidder og bliver klogere i diverse dampe, så er det ikke synet eller vægten der spiller dig et puds, det er simpelthen fakta. Igen, viden gør dig fed!!


Her er det måske nødvendigt at sige, at der ikke nødvendigvis behøver at være en direkte parallel mellem vægt og viden, men hvis du er en af dem der læser mens du er på det lille hus, så pas på, du ved aldrig hvor meget den bog, blad osv. du læser i feder! Jeg vil på det stærkeste opfordre producenterne at få målt fedt indholdet i bøger, så man kan undgå den mest ’fedende viden’.

Bedre vaskeoplevelser; en kort guide - Jimmy(v2.5) - Sunday 23-11-2008 kl. 16:24 - 4 kommentarerlink til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg har ikke tid til at vaske nu, men jeg skal jo have rent tøj!


Bare læs det hele ned i en pose og afsted! Nej, Jakke er ikke nødvendigt selvom det er otte frostgrader.


Bare kyld det hele ind! har ikke tid til at stå i den her kælder! Der er TV der skal ses! Og The tick serien er på vej, og har jo ikke set den nyeste futurama film endnu!


Vasken er færdig! ind i tørretumbleren! Max varme i... æhmn.. fyrre minuter lyder rigtigt!


Pak ud af tørretumbler, men hvad er det?


Papir?


Brændvarmt papir?


Med sukkermasse der skolder mig?


Aaaaahh.. Det er halstabeletter fra SPO-turen.. Må have været i en lomme..




Konklusion:


Alt mit tøj dufter lifligt af pebermynte!
En typisk tirsdag morgen part II - [16c]UdgaardsLoke - Tuesday 07-10-2008 kl. 06:15 - 6 kommentarerlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter at have ventet i små to timer var tiden kommet til at flyve til Olesund et sted i Norge. Til alle stores glæde var det samme fly som i blog I der ventede på os!

De arbejde stadig med døren, men lovede at den blev klar og efter små 5 minutters skrueri var den i tip top stand. Endnu engang blev flyet gjort klart og ligesom vi var 10 min fra at modtage passagere blev vores fly "stjålet" til en Hannover tur. Det nye fly vi skal med har teknik, så indtil kl 10.50, hvor det fly vi nu skal med lander, er der ikke nogen flyvning.

Vi kunne i princippet godt flyve til Olesund v en 11.20 tiden (flyet skal lige gøres klar til den nye tur) - problemet er bare at så kan vi ikke nå den tur vi skal bagefter, pga forsinkelsen fra Norge-turen, så lige nu venter vi alle i uvished - spændende, er faktisk også lidt sulten!

En lidt atypisk tirsdag morgen.
En typisk tirsdag morgen - [16c]UdgaardsLoke - Tuesday 07-10-2008 kl. 03:28 - én kommentarlink til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEn typisk morgen i flyvningen! Kom lidt sent, men det gjorde nu ikke så meget for flyet var stadig i hangar. Piloterne spurgte om jeg ville med over og hente den, men mente at jeg selv kunne finde vej og bare ville komme senere. Kigger lidt mail, ordner det jeg skal inden jeg skal flyve og beslutter mig for at gå ud, måske igen lidt sent, men når alligevel ud til flyet før piloterne. Nu er der så problemer m døren, det må vi ikke flyve med - havde vi gået til tiden, kl 7 havde vi været fremme nu...

En typisk tirsdag morgen!
Uden vækkeur - Qumle - Tuesday 30-09-2008 kl. 20:20 - 7 kommentarerlink til denne blog
Qumlehvad gør man når man kommer hjem kl 23:30 fra arbejde skal være der igen kl 09 næste morgen, men man finder ud af at men har glemt sin tlf(som er den eneste form for alarm/vækkeur man ejer) på kontoret.

ja men kan jo ikke bruge den gode gamle med at få moar til at ringe og vække en...
je kom i tanke om at jeg en gang fik sådan et reklame/souvenir ur vækkeur kastet i nakken på en eller anden konference, men det havde åbenbart ligget stille roligt i en kasse og afladet bateriet.

hmm ja jeg overvejede at gå over til et vist spo medlem som vor i nærheden og se om han havde noget jeg kunne låne som kunne larme i morgen tidlig, men synes alligevel det var lidt set at gå over og spørge...

så kom jeg i tanke om at min outlook i tide og utide kommer med diverse alarmer om alle mulige møder jeg skal til.
Så jeg har nu inviteret mig selv til et måde kl 7 i morgen som hedder, "GET UP".
problemet er bare at mit outlook bare singer "ding" på en sød og uskyldig måde som på ingen måde kan vække mig efter 6 timers søvn.

i søgen efter en Wav fil som larmer lidt mere, blev jeg nig med mig selv om at en foo fighters sang måtte være sagen, så jeg rippede monkey wrench og satte den som alarm tone i outlook.

nu håber jeg bare at jeg fået slået alle pauseskærme/sleepmodes osv fra så den rent faktisk kører i morgen tidlig og kan vække mig.

PS. gad vide hvordan folk reagerer på kontoret når jeg glemmer alt om dette og Dave Grohl begynder at skrige at jeg skal til møde... Oh well

Godnat...
1985 spring keyboard (klik typen) fra IBM.. - Jimmy(v2.5) - Monday 21-07-2008 kl. 14:42 - 6 kommentarerlink til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg så et 1985 IBM keyboard af fjedre-klik typen til storskrald, og det var meget meget beskidt.


Så jeg hev det op i lejligheden, ud på badeværelset og flåede alle "keys'ne" af med en skruetrækker:





Man kan se på klistermærket i bunden (eller nej det kan man ikke! lorte kammera) at der under KI i "kingdom" står "1985"





Jeg greb derefter min sprit og nogle vatpinde. Dette var resultatet:





Det er jo nogenlunde noget af det mest ulækre jeg nogen sinde har været udefor, så jeg besluttede mig at der måtte være en lettere måde at rengøre et keyboard på. Så efter lidt overvejelser, overhældte jeg keyboardet med sprit, skrubbede med en opvakebørste og skyllede og skrubbede grundigt.





"Nøglerne" lagde jeg i håndvasken, fyldte denne og tilsatte rigelige mængder sprit og lidt brun sæbe. Derefter blev der skrubbet grundet. Det larmede ret meget. Jeg nynnede samtidigt. Hørte naboen nyse på badeværelset neden under. Holdt op med nynne.





Keyboarded havde et nyt (men uhumsk) ps2 til (hvad end der plugges ind i et IBM keyboard fra 1985)-stik! Så hvis det virker kan jeg slutte det til min computer i morgen! Ingen adaptere! Joy! Det blev vasket sammen men nøglerne og hangt til tørre:





Nøglerne blev også lagt til tørre:





Her er det hele lagt til tørre:





Jeg skal nok komme med en update, hvis det virker, hvis jeg altså husker det! Men jeg vil lade det tørre til i morgen, bare for at bærre på den sikre side.
Yellow Flying - ALJ - Saturday 19-07-2008 kl. 20:38link til denne blog
ALJYellow Flying er en fantastisk drink jeg fandt på her i går...

Fyld 3-4 isterninger i et 0.5 liters glas og fyld godt med knust is ovenpå. Brug derefter:
6 cl hvid rom (originalt Havana Club)
4 cl Malibu
4 cl Bols Bananlikør
Top op med Sprite

Det er ren saftevand ligesom Long Island Iced Tea og kan drikkes på få minutter. :)
Random rant - Blandingsbatteri - Tuesday 27-05-2008 kl. 13:18 - 4 kommentarerlink til denne blog
Blandingsbatteri1. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, om mandagen. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

2. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, om tirsdagen. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

3. Børnefamilier og par burde forbydes adgang til Netto, eller bare supermarkeder generelt, alle hverdage. DE KAN ORDNE DERES INDKØB OM LØRDAGEN!

(Tak til Kasper for åbenbaringen i punkt 3)
Carcrash - Jimmy(v2.5) - Friday 21-03-2008 kl. 22:56link til denne blog
Jimmy(v2.5)Er lige kommet hem fra vanløse..
oldt krydset ved Rebildvej og snakkede med en ven ved navn jsper i min mors matiz, Da en sølvgrå Renoult hamrer op bag i os, så vi bliver kastet midt ud i krydset. Lidt omtågede stiger vi ud, for at se om kvinden der hamrede ind i os er ok. Det siger hun at hun er, lidt snøvlende. Vi siger at vi kører ind til højre og om hun også lige gør det samme. Det siger hun lyder fint. Vi sætter os ind i Matizen og kører ind til siden, da hun drøner over for rødt og stikker af...
Vi ringer til politiet, fik desværre ikke numret.. Politiet talte med os, og nævnte de ville kigge efter en sølvgrå renoult med smadret front..

Skulle været taget til Guitar hero aften istedet..
Ny email? - nick - Tuesday 04-03-2008 kl. 20:36link til denne blog
nickJeg har fået bikset et lille script sammen som tjekker en Gmail konto for nye emails, og tænder en LED på computeren hvis det er tilfældet. Det er lavet til ThinkPads med ThinkLight (en hvid LED der sidder over skærmen og bruges som tastaturlys, tændes med [Fn] + [PgUp]). Det kan sikkert også bruges på andre laptops/computere hvor man kan styre LED'erne. Scriptet kan også sættes til at sende til com porten så man kan styre en Arduino. Nå ja, og så virker det formentligt kun under linux, med mindre man har installeret perl og noget bash script ting. Vær opmærksom på at dit Gmail password nu ligger ukrypteret i en fil frit tilgængeligt på din computer, det kan sikkert krypteres men det kan jeg ikke lige overskue :o)

Scriptet kan selvfølgelig gemmes næsten hvor som helst på maskinen, men i det her eksempel ligger det i filen checkmail (som gøres eksekverbar) i /home/brugernavn/bash/ Derudover bruges underbiblioteket /home/brugernavn/bash/tmp/ til at gemme den fil vi henter fra Gmail.

-----------------------------------------------
#!/bin/bash
# Vi blinker thinklight når der er nye emails

# Vi ser om der er nye emails
rm /home/brugernavn/bash/tmp/atom
wget --no-check-certificate -q -P/home/brugernavn/bash/tmp/ https://gmail-brugernavn:gmail-password@mail.google.com/mail/feed/atom
email=`perl -ne 'while(/author/g){++$count}; print "$count\n"' /home/brugernavn/bash/tmp/atom`
echo $email
if [ -n "$email" ]; then
email=$email
echo "Der er nye emails"
echo on | sudo tee /proc/acpi/ibm/light
else
echo "Der er ingen nye emails"
email=0
echo off | sudo tee /proc/acpi/ibm/light
fi
-----------------------------------------------

Herefter startes scriptet med komandoen sudo watch --interval=30 ./checkmail &> /dev/null & som sørger for at køre scriptet hvert halve minut.
Religion gør blind? - Cagra - Monday 11-02-2008 kl. 17:33link til denne blog
CagraReligion og fanatisme.. fatter ikke helt at folk kan brænde så voldsomt for en sag at de udelukker en hver form for selvstændig tankegang og/eller logik

Men følger lidt med på denne blog http://www.ondskabforfred.dk/?p=118 (aner ikke om SPObloggen autolinker), men læs dette indlæg og følg linket i bunden af den blog for at se hvor skræmmende udtalelser religion kan medfører.
Tjae - Blandingsbatteri - Wednesday 30-01-2008 kl. 12:06link til denne blog
BlandingsbatteriGodt så. Med fare for at linieskift skal indsættes manuelt, for det har jeg ikke gjort.

Det startede tirsdag aften. Skulle skære løg med en meget skarp kniv, undervejs i processen besluttede min underbevidshed at det var en god idé at skære i min tommelfinger. Som sagt så gjort. Martin måtte haste over til DSB sjosken og købe plaster.

Pænt irriterende ikke at kunne bruge sin ene tommelfinger 100 procent. Opposing thumbs ER åbenbart det der adskiller os fra dyrene.

Onsdag, for ikke så lang tid siden. Rettede på mine briller. Og af uransagelige årsager så "sprang" skruen i den ene side af stellet ud af "gevindet". Med det resultat, at glasset var ved at falde ud. Så må en tur til optikeren.

Og til at toppe det hele, så skal jeg en tur til Norge weekenden over, i arbejdsøjemed. Farvel weekend.

Og det regner.
OpenXML - nick - Tuesday 25-09-2007 kl. 12:55link til denne blog
nickDet er sikkert et glimrende format, hvis bare det var understøttet...

I formiddags lavede jeg og min gruppe en lille PowerPoint ting i Office2007. Uden at tænke vidre over det, gemte Office2007 præsentationen i OpenXML formatet. Det opdagede jeg så først da jeg kom hjem og lige ville printe filen ud.

Jeg kører OpenOffice på begge maskinerne, og selvom den normalt spiser Microsofts fomater, så ville den ikke kendes ved min *.pptx fil. Efter lidt søninger nåede jeg frem til at Novell havde lavet en OpenXML oversætter til deres egen version af OpenOffice, men desværre kan den kun klare Word (*.docx) filer. Argh!

Efter lidt flere søninger fandt jeg nogle plugins til tidligere versioner af Office pakken, som skulle kunne åbne OpenXML dokumenter.

Næste problem var så at jeg ikke havde lyst til at installere en gammel version af MS Office her på maskinen. Så for at printe min fil ud (syv sider..) har jeg nu 1) Installeret Windows XP på en virtuel maskine i VMware, 2) Installeret en gammel version af MS Office på den, 3) Installeret OpenXML/ODF Translator Add-ins for Office....

Jeg ville jo bare printe en PowerPoint præsentation ud.....
Holland - Axel som... kirkegænger? - ALJ - Sunday 29-07-2007 kl. 20:13link til denne blog
ALJJa, så kom det ud. Jeg er begyndt at gå i kirke. I denne uge har jeg været i kirke op til flere gange. Kender man mig bare lidt, lyder det både fjollet og fuldstændigt usandsynligt - og sandsynligvis sidder du allerede nu med et underligt udtryk i ansigtet, men der er en helt særlig grund dertil. Her i Haag har de en kæmpe kirke, midt inde i centrum. Da folk ikke rigtigt gider gå i kirke mere, bliver den ikke brugt så meget, som den engang blev. De normale gudstjenester er skåret væk, og kirken bliver nu mest bare brugt til højtider og større arrangementer. Man kan vist endda leje den, hvis man skal holde en stor gallamiddag eller lignende. I forbindelse med omlægningen af kirken, har de haft et større lokale til overs, i den ene side af kirken. Lidt ligesom et stort våbenhus. Dette er muligvis ikke 100% korrekt, men det kan heller ikke være meget ved siden af.



Så, hvad skulle dette rum nu bruges til? En flok kloge hoveder har sat sig ned og tænkt over det. Indtil nogen kom med ideen "hey, vi laver da en bar!". Og som sagt, så gjort. Dermed kan man nu gå rundt og se på den store flotte kirke og når man går ud for at se det ene rum i den ene side, bliver man mødt af folk der får sig en drink... i kirken. Godt nok en bar med sin egen lille facede udadtil, men stadig som en del af kirken. Faktisk har de folk der kommer fra kirken ind i baren, ikke for at få en drink, men udelukkende for rasende at skælde personalet ud over, at man da ikke kan have en bar i kirken. Men selvfølgelig kan man da det. Og byturen i min forrige blog startede selvsamme sted. Hvorfor nøjes med et lille snottet glas billig rødvin og den tammeste kiks nogensinde, når man kan smide et par håndører for en stor fadøl og en sandwich med kylling og bacon - og så oveni købet slippe for de tre kvarters koncentreret kedsomhed det koster at få førnævnte shot rødvin og kiks? Hvad kan man lære af det? Jeg ved det ikke helt, men i det mindste bruger de da deres kirker til bare ét eller andet i hverdagen. Jeg stemmer for en reform af Folkekirken - nu med fadøl og kyllingesandwich!
Holland - nogen der vil med i byen? - ALJ - Saturday 28-07-2007 kl. 15:37link til denne blog
ALJHar lige været i byen i Holland, med en af min mors veninder, dvs. min mors nabos ex. Lang historie. Anyways - og for en god ordens skyld skal det lige nævnes at hun kun er 25 - så var det pisseskægt. Især pga. priserne. Vil tro jeg købte noget der ligner 8-10 (Grolsch) fadøl, 4-6 Martini drinks og nogle Colaer. Ved det ikke helt sikkert, da jeg ikke kan huske det, men alt i alt kostede hele denne herlighed noget i omegnen af 200 kr. Det er helt sygeligt billigt, så kan kun anbefales!



Derudover har jeg fundet en helt fantastisk hollandsk opfindelse. En rejse-æggebakke. I hård plast og med skumbeskyttelsesindlæg. Så hvis man lige står og skal rejse med æg, kun Gud ved hvorfor, så er rejse-æggebakken det bedste bud. Jeg vil skyde på det er hvad der sker, når nogen opfinder et ligegyldigt produkt, får nogen til at producere det, får nogen til at distribuere det og får nogen til at sælge det - uden at der på noget tidspunkt i kæden er nogen der tænker "hvorfor?".
Holland - et land grundlagt på delikatesser! - ALJ - Thursday 26-07-2007 kl. 21:05link til denne blog
ALJSidder lige i Holland og stener. Har konstateret, at hollændere er tossede - på den fede måde altså. Først gik jeg ned for at købe ind til Mortens og min specialitet, de 3 M'er ("Maonæsehav Med Makrelbund") - en sand gastronomisk orgasme - og samtidig finde noget til morgenmad. Jeg fandt dertil noget vanillieyoghurt med banan.



Kender I det, at man kommer til at tage noget forkert, som så viser sig at være tusinde gange bedre, end hvad man havde regnet med? Det var præcis hvad der skete, for jeg havde ikke set ordentlig efter, da jeg tog kartonen. Det viste sig derimod at være vanillieyoghurt... med budding. Der er simpelthen puttet et stort lag budding med i kartonen, så når man holder yoghurten ud af kartonen, vil der ovenpå løbe et tykt, gult, delikat lag... budding. Fråderen? Det tror jeg nok lige! Også, på trods af at det ser ud som om en meget forkølet person har tømt 4 dages næseindhold ned i din morgenmad. MUMS!
Intetsigende bla bla om musik - Blandingsbatteri - Tuesday 24-07-2007 kl. 06:25link til denne blog
BlandingsbatteriI den gode blog.tv2 stil. Hvordan er det lige det nye Manics nummer er blevet _så_ stort et hit? Don't get me wrong, jeg er vild med Nina Persson (tror jeg hun hedder), men sangen er da fuldstændig intetsigende? Jeg har aldrig været den helt store Manics fan, men hvad skete der lige med de "dybe" tekster? Undrar...
Jeg stod op kl 0430 - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 18-07-2007 kl. 11:31link til denne blog
[16c]UdgaardsLoketrykkede lige snooze og blev liggende 10 min til. Stod op, gik i bad, gav mine katte mad, fik sat linser i, spist min chokolade crüsli, taget resten af mit tøj på og sat håret.

Klokken er vel nu omkring 5 og jeg skal møde på arbejde 05.50 så jeg er jo i god tid. Og det er jo onsdag, hvor meget traffik er der egentlig på en onsdag?
Jeg må indrømme at jeg aldrig fandt ud af det, for et eller andet sted er der en klokke der så småt begynder at ringe, jeg checker mit skema, og finder ud af at jeg er stået intet mindre end et døgn for tidligt op. Det har jeg alligevel aldrig gjort før...
This is a tribute.... - [16c]LondonLars - Monday 16-07-2007 kl. 11:08link til denne blog
[16c]LondonLarstil 3 fantastiske mennesker jeg kender.
Historien starter således lørdag klokken 14.30.
Jeg forlader Skensved hvor jeg passer de gamle hunde, med henblik på at tage i biffen i København. Til dette formål har jeg valgt at tage de gamle bil, og her starter det hele så. Jeg har p farten ramt kontakten til lyset, så det automatiske system er slåeet fra. Jeg stiller bilen i Nimbusparken og sætter mig op i lejligheden. Klokken 18 ca. tager vi mod biografen, og jeg ser på grund vejret ikke at lyset er tændt. Klokken ca.22:30 da jeg skal hjem igen, vil bilen af gode grunde ikke starte. Jeg panikker en smule, da hundene efterhånden har været alene i et par timer og de skal luftes. Ringer til min morfar, der lover at kigge forbi søndag morgen klokken 08:00.
Smider mig ind i den første mod vesterport station, ankommer og ser at det næste tog mod Køge går 20 min senere, pga. sporarbejde på køge-bugt banen. Lidt hurtig hovedregning siger at jeg rammer Køge 23:17 - shit!. I et sidste desperat forsøg skriver jeg til både Morten og Troels (et desperat forsøg, da det jo er lørdag og klokken nærmer sig halv tolv) Det viser sig at Morten er hjemme og siger ja til at køre mig til Skensved og retur til Køge efter endt hundeluftning. Fantastisk!! Får herefter svar fra Troels på sms, at han da tager til København senere, og jeg sagtens kan køre med hjem- what are the odds? Det hele flasker sig, ankommer til Frederiksberg 01:35, Troels spiser et par håndfulde af Martins (går jeg ud fra) chips, og ham og Carsten tager så i byen. Hopper i seng klokken 02:00.
Står op klokken 07:30, ved at morfar altid kommer tidligere en aftalt - dette er også tilfældet her. Startkabler bliver påsat begge bilers batterier, men intet sker... endnu engang panik. Jeg siger tak for hjælpen til min 80 årige morfar der er stået op klokken lort, kørt fra Lyngby til Frederiksberg for ingen verdens nytte :( Bider i det sure æble, ringer til Falck, som siger at de er der indenfor 1 time, sms sendes inden de kommer. Når lige akkurat at gå op i lejligheden og ud på altanen, da Falck ankommer på parkeringspladsen. Samler mine ting lynhurtigt, og står på pladsen 30 sek. efter. Han smider startkabler på batteriet og forbinder den til sit eget transportable batteri. WRAUMMMM siger motoren da jeg drejer nøglen. (hvor skaffer man sådan et batteri?) Siger tak til den rare Falck mand, og 35 min. senere træder jeg endnu engang ind af døren i Skensved, mødt af tissetrængende hunde. Men for at komme tilbage til det det hele handler om:
Morten, Troels og morfar - Tak fordi I er dem I er! I <3 U
Roskilde - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 08-07-2007 kl. 19:07link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeTak for en fantastisk festival :)
Et idiotiens monument - ALJ - Thursday 24-05-2007 kl. 20:08link til denne blog
ALJEr lige kommet hjem fra Uni. På vejen hjem tager jeg altid over Høje Taastrup station. Jeg kommer ned på spor 3 & 4, hvor togene kører vestpå mod Jylland. Der er en diskussion i gang mellem en dame og en gruppe pendlere. Det viser sig at damen skal til København og derfor står på den forkerte perron. Nogle folk prøver ihærdigt at overbevise hende om, at hun skal hen på spor 1 & 2, men hun nægter konsekvent at tro på dem. Hun har nemlig overbevist sig selv om, at Ankomst- og Afgangstavlen "er det samme" og tror derfor at alle tiderne er afgange.



Man skulle jo tro at det at påpege de store "AFGANG" og "ANKOMST"-skilte på selve tavlen var nok, men næ nej. Heller ikke at der på selve skærmene på sporet udenfor stod "Kalundborg" samt alle stationer mellem Høje Taastrup og Kalundborg var overbevisning nok. Så blev esset hevet frem. For hvis man betragter afgang- og ankomstskærmene som hørende sammen, vil der jo være flere tog der kører fra samme spor samtidig, da det jo i grunden er samme tog. Dette var dog heller ikke overbevisende nok for hende. "Jamen, de afgår jo bare meget tæt op ad hinanden". Ja klart, og de kommer fra hver deres side og skal fortsætte samme vej på samme spor - samtidig. Unægteligt en svær logistisk opgave, når det er tog der kører på skinner. Hvis det er sådan DSB planlægger deres togruter, så tror da pokker de bliver forsinkede. Pjat med os.



Til sidst hopper damen på det første det bedste tog mod København. Eller, "Frederecia", som os tilsyneladende både geografisk og logistisk udfordrede pendlere har valgt at kalde det. Ikke engang konduktøren stoler hun på og smutter bare forbi ham, uden at spørge først. Nu sidder du nok og husker tilbage på overskriften og tænker "jamen, hvor kan jeg så se dette idiotiens monument?". Jeg ved det faktisk ikke, men det befinder sig i hvert fald et sted mellem Høje Taastrup og Frederecia.
Det der alderdom... - ALJ - Wednesday 09-05-2007 kl. 12:22link til denne blog
ALJ... vil jeg gerne prøve en dag. Sad og sov i bussen i morges, da jeg pludselig bliver vækket af en, der spørger "skal du ikke af, går du ikke i skole her?!". Jeg kigger ud af vinduet og ser, at hun taler om Roskilde Katedralskole, hvor jeg fik min studenterhue - vel og mærke FOR 3 ÅR SIDEN! Det vil ingen ende tage...
Pøsmode Aftermath (the second coming) - Jimmy(v2.5) - Saturday 14-04-2007 kl. 23:02link til denne blog
Jimmy(v2.5)

Håber det her html fis virker :)

RANT Hvad er der med rygere og det at skode smøger i
dåser? Pisse ulækert når man skal tømme dem
for overskydende øl? Har jeg ikke været en god vært
og lagt base for et sted de kan nyde deres narkotikum? Jeg har 4
askebægere ingen bad om /benyttede.. Dammit! hader lugten af
sådan noget /END RANT



Men der blev godt nok øl i overskud.

Faktisk så mange her:

src="http://i15.tinypic.com/2hds6d4.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">



Jeg foreslår vi laver en SPO øl Cache!

Vi husker lige at jeg har FIRE BÆREPOSER ØL i
kælderen, til næste spo event.



Der var også lidt chips til i morgen. Dem til venstre er alle
over halvt fyldte, den til højre er ikke åbnet. Resten er
røget ud.

src="http://i18.tinypic.com/4fy6zkj.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">





Jeg har også en del flasker jeg aldrig kommer ned med (I drikker
jo som svin.. eller som SPO medlemmer)

src="http://i16.tinypic.com/2irwufo.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">



Der blev også genereret en del skrald.

src="http://i14.tinypic.com/4c15fz4.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">



Og Nick glemte sit lightsaber design (vidste han var en sith..)

src="http://i12.tinypic.com/2j2xbo5.jpg"
alt="Image and video hosting by TinyPic" border="0">



Ellers tak for et godt møde! På trods af at Brian blev
ignoreret og KatSten ikke ved hvad det hedder..

Og der VAR jo chips ad libitum!




Cykeltyveri! - Jimmy(v2.5) - Wednesday 11-04-2007 kl. 14:16link til denne blog
Jimmy(v2.5)Genial plan! Min bror vil til fest på amger, og jeg skal bruge en bil. Jeg kører min bror til amager og giver ham mine nøgler. Han har nu et sted at sove efter festen, og en cykel som han kan tage til finlandsgade. Jeg har en bil til lan.
Henter min bror på amager dagen efter. Han fortæller han var for fuld til at cykle, så den står stadig på finlandsgade. Han kører hjem. Jeg vandrer til finlandsgade. Finder ingen cykel. Leder i 40 min. går hjem og ringer til min bror. Han ringer til ham der holdte fest. Min bror ringer derefter til mig. siger ”han ser en cykel. en sort med hvide skærme”. ”Det er jo ikke den!”. ”Øh.. Ringer lige til ham igen”.. (fire minutter senere). ”Han tror den er der. der er mange cykler.. også nogle kildemoes..”.
Efter en masse råben beslutter min bror selv at hente min cykle, da jeg åbenlys er blind. Han kan heller ikke finde den.. Ringer til forsikringen. En cykel der er fem år gammel er blot 65% af værdien værd. min cykel kostede 3500 og der er en selvrisiko på 2400.. De matematisk inklinerede kan drage deres egne konklusioner. Så ja, Kenneth har ret, straf efter sharialov til cykeltyve!
Onsdag d.04-04-07 - [16c]LondonLars - Wednesday 04-04-2007 kl. 12:13link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har ikke rigtigt lavet noget i dag....
I aften skal jeg spille computer...
Tror at jeg gentager processen i morgen...
Tak til Jesus for at dø og genopstå, så jeg kan få fri et par dage.
Hvad godt er der kommet fra Sverige? - Blandingsbatteri - Wednesday 28-03-2007 kl. 20:07link til denne blog
Blandingsbatteri... THE SOUNDS!!!!! (eneste kritikpunkt er dog, at de ikke spillede Riot, til gengæld var de friske og veloplagte, især forsangerinden strålede under koncerten. Nåja, hun er forøvrigt temmelig lækker!)
Historie... - nick - Tuesday 06-03-2007 kl. 00:14link til denne blog
nick..og så alligevel ikke længere tilbage i tiden, end at jeg selv kan huske lidt af det. Politiken har henover weekenden kørt en række artikler om Peter Øvig Knudsens kommende bog om Blekingegadebanden. De lægger ud med en lille indledning, og følger op med tre (1, 2 & 3) længere artikler. Det er spændende og lettere skræmmende læsning, om en gruppe hvis aktioner var langt mere omfattende end jeg nogensinde havde forestillet mig....
Nintendo Wii go home! - ALJ - Wednesday 21-02-2007 kl. 22:31link til denne blog
ALJSå ligger man her midt i sin influenza en kedelig snestormsdag med alt undervisning aflyst i dag og i morgen. På TV kører der ligegyldige reklamer - tror man! For midt i vanvid om hvor gode opfindelser der dukker op for tiden, herunder charmerende ting som diarre-bekæmper, anti-skedelugt-smovs og Nintendo Wii, dukker den sande belønning for et højteknologisk samfund endelig op. Makrelsalat - PÅ TUBE! Den bedste opfindelse, siden... maonæse på tube! Hvorend du er Morten, vil jeg nu bruge mine telepatisk makrelkrafter til at overføre dette fantastiske budskab. Intet kan ødelægge dette års festival!
Absolut ingenting - Blandingsbatteri - Tuesday 13-02-2007 kl. 12:04link til denne blog
BlandingsbatteriJeps, af og til læser jeg faktisk blogs inde på Tv2s hjemmeside, og jeg kan efterhånden konstatere, at "blogging" fænomenet er stærkt overvurderet.
Jeg mener, med en overskrift der kunne minde om "Jeg sidder lige og har lyst til at dele mine absolut ligegyldige tanker med hele omverdenen, og den eneste grund til at DU har trykket dig ind på netop MIN TV2 blog er, at personen på det fake billede jeg har brugt til min profil er höt".. jeg mistede faktisk selv tråden.
Nå, men min dagens tanke kommer her.
Skulle til undervisning kl. 12. Min 10-12 undervisning var blevet aflyst allerede i sidste uge. Så egentlig lidt meningsløst at bevæge sig ind til de støvede lokaler i Købmagergade for sølle to timer, men what the hell, min underviser er faktisk ret underholdende. Kompetent, bestemt ja, men han har en tendens til at være lidt "flyvsk" i sin pædagogiske tilgang til undervisningsmaterialet.
Nå, men der sad vi så. Og ventede. klokken blev 12.15 og undervisningen skulle gå i gang. Men hov, hvor var underviseren dog?
Vi ventede.
Og ventede.
Til slut fik en snedig studerende den idé, at ringe til administrationen og høre om underviseren havde aflyst timen. Men de havde (i vanlig KU stil) ikke hørt noget, men de ville prøve at finde hans mobil nummer.
Efter 30 minutter forlod vi så lokalet.
Eneste lyspunkt er at jeg fik læst de ti sider jeg manglede at læse til i dag.
(Ovenstående er et eksempel på hvor ligegyldigt "blogging" rent faktisk er. Jeg forventer ikke at nogen læser bloggen, da der mangler et profil billede af en køn blondine)
Fodbold er et herligt spil, part IIII - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 08-02-2007 kl. 07:01link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er den 2. operation overstået og jeg er netop startet på genoptræning. Men mere om det senere. Nu hvor man efterhånden har fået en del rutine at vælte rundt på krykker og gå på sygehuset, så var der ved denne operation minimal ventetid på sygehuset, super!! Jeg kom kl. 9, får tildelt en seng på gangen, fint nok, et lækkert armbånd med mit navn, så jeg kan huske hvem jeg er og sidst men ikke mindste, blev jeg tildelt noget lækkert hvidt hospitalstøj.


Inden man skal ind til operationen, skal man så selv sige hvilket ben der skal opereres, så der kommer en kirug og siger, Du skal opereres i – (mig) højre ben - (kirug) som er - (mig) Det her, siger jeg mens jeg peger på det højre ben/knæ, og så bliver der skrevet initialer med en kuglepen på knæet, og så skulle den være i vinkel. Det skal lige siges at det var det rigtige de skar i.


Man får så nogle helt fantastiske ting sprøjtet ind i hånden, lokalet kører rundt og når man vågner igen spørger de om man skal tisse – super flinkt. Man får sådan noget gele på maven, ligesom gravide, og så kan de se om man skal tisse, det skulle jeg så ikke. Men, det spændende var jo at se hvordan det hele så ud, så jeg løftede dynen og tog følgende billede. Her dagen efter uden skinne Efter nogle dage i sindssyge smerter blev det langsomt blevet bedre, og jeg kan, forudsat min genoptræning forløber godt, være på banen igen omkring august. Det skal til slut nævnes at genoptræning er ekstremt hårdt, men faktisk meget skægt + man kan se tv imens hvis man er hjemme. Jeg har endda fået sygehuset tættest på og kørsel, det bliver jo næppe meget bedre. Og jeg fik endda muligheden for at klage over sygehus/kørsel, men denne gang undlod jeg at gøre vrøvl.


Joo, fodbold er et herligt spil…

Investerings analyse firma og os! - Jimmy(v2.5) - Thursday 01-02-2007 kl. 13:39link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg er lige blevet ringet op af en inder ved navn Jane, der er en caller for et outsourcet engelsk investeringsfirma. Hun ville stille nogle spørgsmål om firmaet "stioålpaaaaouis" lød det som om.
Det var mest spørgamål af typen "a) b) eller c)" og jeg løj tykt og prøvede at holde masken. Så vi er ikke multinationale, men nærmer os. Satser på long term gain i afkast, er i software/service branchen og har en "politically motivated missiion statement" (mente det var mest passende eftersom vi jo gerne vil have verdensherredømmet). Den gode "jane" bad om kontorets telefon nummer.. gik lidt i panik og snakkede uden om et stykke tid. Tilfældigvis havde jeg en matilde kakao stående på bordet. Der er en konkurrence man kan ringe ind til, på siden af kartonen. Jeg opgav det nummer. Har prøvet og ringe til det (det er gratis) og det er en "maskine" (tast et for kokao osv.).. Godt nok til en indisk/engelsk database.. Men vi er nu med i en lodtrækning om rejser og abonnement på "investor weekly" eller noget i den dur. Bliver ringet op på min mobil (Matilde skal ikke ha' det opkald) hvis vi vinder..
Jyllandskuppet! - ALJ - Wednesday 17-01-2007 kl. 19:18link til denne blog
ALJHer den anden dag modtog vi ikke vores avis, Jyllandsposten. Den plejer ellers at ligge der hver morgen. Men ikke denne gang. Vi ringede så ind til Jyllandsposten for at høre, hvordan det kunne være. Man tror til tider, at man er et kløgtigt menneske og har hørt selv de lammeste undskyldninger i denne verden, men alligevel formår visse mennesker at overraske. En dame hos Jyllandsposten forklarer roligt, at omdeleren i vores område havde ringet ind tidligere på morgenen, angående problemet. Det der var sket var simpelthen, at samtlige aviser på lageret i vores område, var blevet stjålet. Stjålet? Stjålet. Nu ved jeg ikke hvorfor nogen skulle stjæle et helt lager aviser, men tilsyneladende har nogen nu aviser nok til at tænde op i pejsen de næste 1265 år. Så når I er med toget næste gang, så hold lige ekstra godt fast i jeres Urban. Man ved jo aldrig!
Kage - ALJ - Monday 27-11-2006 kl. 22:23link til denne blog
ALJI mit altid underlige liv, sker der hele tiden mærkelige ting... hermed endnu en. Denne gang omhandlende en af mine helt store passioner, nemlig kage. Jeg går for tiden ude på Ingeniørhøjskolen i Ballerup og har en fin lille gå-tur fra busstoppestedet til skolen og lidt længere, når man lige skal i Føtex. En dag går min ven og jeg på vej til Føtex og på halvvejen lægger vi mærke til en papkasse fra bageren, der ligger ved siden af fortovet, midt ude i ingenting... vi går forbi, kigger på hinanden, går tilbage og ser at der ligger 3 stykker kage i. 2 perfekte stykker og en enkelt halvsmadret kage. Æsken er ret våd og klam og kagerne ligeså, det regner og kagen har vist ligget der i lidt tid, så vi griner af hvor underligt det er og smutter videre. På vej tilbage står kagen der stadig.



Men så sker det underlige... sidst på eftermiddagen på vejen hjem, går vi igen forbi æsken og da vi er gået forbi, flækker min ven pludselig sammen af grin og spæner tilbage. Vi kigger i æsken igen, og der mangler noget. Nu tænker I nok "et dyr har vel spist kagerne", hvilket vi også selv gjorde, indtil vi opdagede, en vigtig detalje. Der manglede kun de 2 perfekte stykker, det halvsmadrede stykke var stadig urørt, hvilket et dyr jo ikke burde bekymre sig om. Tilsyneladende er en eller anden person er altså kommet forbi og har tænkt "Mmmmm, kage!", har snuppet de to klamme stykker kage, men alligevel syntes at det var for klamt, at tage et stykke der måske var taget af i forvejen. Det er så usandsynligt vammelt, at jeg ikke engang har lyst til at skrive videre og derfor stopper nu.
Det der procentregning... - ALJ - Sunday 19-11-2006 kl. 20:16link til denne blog
ALJHer i går var jeg i byen i kbh. Denne gang skete noget af det sjoveste på udturen for en gangs skyld, da jeg tog toget fra Roskilde til kbh. På den anden side af gangen sidder 2 gutter, små gutter vel og mærke, den ene nok 13 og den anden 14-15 år. De sad begge to og drak øl og var tydeligvis på vej til fest. Og hvilken fantastisk dialog der skulle finde sted! Først skulle det diskuteres, om toget nu også holdt på København H. Det kunne jo være, at man var kommet med et af de fiktive tog der ikke gør.



Tosset, men ikke så tosset som det efterfølgende, hvor det var alkohol diskussionen drejede over i. For det første drak den enes ven en del øl om dagen, men han var jo ikke en "rigtig dranker", for hvis man skal være en "rigtig dranker", drikker man mindst en kasse om dagen. Så lærte jeg også noget nyt den dag. Pludselig siger den ene "har du smagt den der Wibroe Årgangsøl? Den er på 10.8%!"... den anden kigger forbavset på ham og siger så "Hårh! Er det så ikke pr. liter?!". I min store forbavselse over hvor stor en skovl man kan være, vender jeg hovedet imod dem og ser at hans ven også kigger på ham som om han er den største idiot i hele verden. Og svarer så med "Haha! Nej, det er altså pr. flaske!". Den lader vi lige stå et øjeblik.
Fodbold er et herligt spil, part III - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 15-11-2006 kl. 17:02link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg er lidt i tvivl om det er for tidligt at skrive videre i min fodbold-skade-saga, men i disse populære blog tider, vælger jeg at gøre det alligevel.


Jeg har i går været på sygehuset og aftalt tid til min næste operation, som kommer til at foregå engang i starten af januar. Efterfølgende er mit comeback på grønsværen udskudt med endnu to måneder, da jeg tidligst, forudsat at alt går fuldstændig perfekt og jeg følger min genoptræning slavisk, da jeg nu har fået af vide at jeg tidligt må begynde at spille fodbold igen før midt i Juli.

Min flinke kirurg gjorde mig efterfølgende opmærksom på at mine lårmuskler i højrebenet stort set er forsvundet, hvilket af affødt en tosset idé om at jeg må investere i en kondicykel, da det eneste jeg må er at svømme (dyrt), løbe når det er tørt (som om) og så cykle. Det glæder jeg mig enormt til. Jeg vil have et TV foran min konditingest ligesom i TV-SHOP reklamerne, det bliver så fedt!
Katte - [16c]UdgaardsLoke - Monday 23-10-2006 kl. 01:58link til denne blog
[16c]UdgaardsLokekl 2.12 besluttede LeeLoo sig for at der skulle ske noget, og da klokken var 4.15, mens jeg forøvrigt havde Riley i røret, fødte hun den sidste af tre killinger. De er godt nok ikke særlig store sådan nogle, men alligevel kan de opdeles i størst, mellem og lille bitte.


Jeg har også haft æren af at klippe navlestrenge over og se en kat prøve at æde en/sin moderkage(r) - yams! Det er god guf og meget normalt, men et eller andet sted er jeg glad for at de smider den ud, så vidt jeg ved, på sygehusene og det ikke er noget man får med i en doggybag når man smutter hjem med ungen (for dem der har prøvet det altså.)


Men til sidst så skal I da også lige have et billede af de 3 små og den stolte mor - som forøvrigt ikke var den hurtigtste knallert på havene da fødslen endelig gik i gang. Hvis I nogensinde hører at en kat nok selv skal klare det hele - så tror ikke på det!!
Billede
Islandske tøser - ALJ - Saturday 23-09-2006 kl. 11:07link til denne blog
ALJEfter at være startet på min nye uddannelse har jeg opdaget noget helt tosset i denne verden... islandske tøser. Underlige, fuldstændigt bindegale og ganske fantastisk underholdende. Første gang vi var til fredagsbar spurgte de midt i det hele, om vi ikke ville med op i deres gruppelokale og have en gratis øl. Lidt forundrede over at de havde øl med i skole gik vi ind på selve skolen igen, op i deres lokale og de åbnede et skab i deres grupperum. Der stod så en ramme Slotspilsner og en flaske brændevin. Godt så... de drikker i hvert fald ganske godt igennem...



I går var vi så til fredagsbar igen. De bor 3 stk. i Herlev og efter fredagsbaren smuttede vi et par gutter hjem til dem for at drikke flere Slotspilsner... og det havde de da godt nok. Faktisk havde de derhjemme, i deres egen etage på 144km2, en hel væg af Slotspilsner. Like, 1.5x3m Slotspilsner. Tosset... men ikke så tosset, som da den enes far pludselig trådte ind af døren. Han var kommet helt fra Island og havde overrasket sin datter med et surprise-besøg...



Aftenen endte med at en af gutterne blev vanvittigt fuld og på vej i S-toget fra Herlev til KBH H mente han da, at et par 45-årige "tøser" i den næste vogn lige var noget for ham. Dybt imponerede (og nok mere chokerede end imponerede) overværede vi hvordan han forlod os og gik ind i den næste vogn og introducerede sig selv. Hvorefter han snakkede løs. Da vi nærmede os KBH tænkte vi, at vi hellere måtte redde dem og få ham med af. Da vi kommer ind er han i gang med en filosofisk forklaring på livet. Vi får hevet ham op og ud i gangen, uden de store problemer. Pludselig stormer han ind i vognen igen, hen til den ene dame og desperat flyver ordene "SKAL VI IKKE SPRINGE I FALDSKÆRM SAMMEN?!" ud af munden på ham. Efter et par minutters grineflip får vi ham ud på KBH og han forsvinder. Nu må vi se hvor han er havnet henne...



Alt i alt oplever man en masse spændende, fx kan jeg nu bælle Slotspilsner ret hurtigt. Og brændevin. Jeg har også lært lidt islandsk, fx kan jeg nu sige "brændevin" og "klamme luder".
Fodbold er et herligt spil, part II - [16c]UdgaardsLoke - Friday 15-09-2006 kl. 12:37link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter jeg kom hjem fra ferie, kom til skade dagen før jeg skulle afsted, lå der det længe ventede brev i min postkasse. Jeg mødte glad op og fik af vide at det var min menisk der var tosset og jeg derfor skulle have en MR-scanning af mit knæ.

Nu er det bare sådan at der på Sjælland var alt fra 6-17 ugers ventetid, så jeg besluttede for at få tjekket mit knæ på et privat hospital og kom da også meget hurtigt til (24/8). Til MR-scanningen skal man ligge med det meste af kroppen inde i en meget stor maskine, som oven i købet kommer 'bankelyde' som mest af alt lyder som en overdimensioneret brumbasse, men man får nogle fancy høretelefoner/værn på hvor der ud gennem højtalerne strømmer ligegyldig pop-musik og så har man ca 30-35 min til at falde i søvn.


Svaret skulle så blive sendt til Køge sygehus efter omkring 2 dage, når folkene fra Hellerup har kigget på scanningsresultatet. Men – efter en uge fyldt med forgæves postkasse-åbninger ringer jeg til Hellerup og rykker for svar. De kan så fortælle mig at resultatet er sendt til Køge, samt de kan give mig navnet på den læge der har fået det. Smart tænker jeg, ringer til det lokale sygehus, men væk er mine papirer.

Fast besluttet på at få svar møder jeg op den følgende fredag og grunden til at jeg ikke har fået svar, er at de er bagud med posten? således at mit brev aldrig er blevet åbnet. Men det lykkes at få Hellerup-stedet til at faxe det til Køge og her i torsdags kom der så svar.


Menisk er beskadiget, korsbåndet er revet over foran og bagved og jeg har noget skummelt brusk i mit knæ. Forude venter kikkertundersøgelse, operation og genoptræning. Ca. tidspunkt for hvornår jeg kommer til at spille igen – omkring 5 måneder.


Fodbold er et herligt spil!!

Fodbold er et herligt spil - [16c]UdgaardsLoke - Friday 04-08-2006 kl. 10:36link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg synes lige jeg vil dele den sidste uges fodboldoplevelser med jer allesammen.

Da jeg var til træning i mandags fik jeg tyret en bold så hårdt i hovedet, at jeg faldt om, fik black out, sagde en masse mystiske ting og åbenbart har spillet videre uden at kunne huske det. Vi spillede 3 mod 3, det kan jeg huske, da jeg "vågner" igen spiller vi 2 mod 2 og jeg har endda fået en ny makker som jeg før var imod.

Som om det ikke skulle være nok, spillede jeg kamp i torsdags, eller spillede og spillede, for efter 5 min sagde det knæk i knæet, tror aldrig jeg har skreget så højt og nu kan jeg se frem til mellem 3-6 mrds pause - heldigvis er det kun ledbåndet der er blevet forstrakt, men skal til undersøgelse på onsdag, hvor 'dommen' ventes at falde.


Joo, fodbold er et herligt spil...

Iskaffe mach 2 - Jimmy(v2.5) - Tuesday 25-07-2006 kl. 13:08link til denne blog
Jimmy(v2.5)Dette kommer ikke nødvendigvis til kun at handle om iskaffe, men det er vigtigt at have et udgangspunkt. Jeg har opdaget at hvis man først skriver sin blog i en teksteditor, slipper man for mange af stavefejlene, men man mister lidt af den…. Umiddelbarhed der kendertegner de udspydelser af galningesnak som sådanne blogs normalt opnår. For at kompensere vil jeg ikke læse det igennem, men blot køre en (og kun en) stavekontrol.
Jeg tænkte at det at lave iskaffe var en god ide. Min døgnrytme var smadret, såjeg stod tideligt op og drak noget varm kaffe. Eftersom dagen blev varmere og kaffen blev koldere mente jeg at stoppe en fyldt stempelkande fuld af kaffe i køleskabet var en genial ide. Det virkede fint. Når man ville have noget iskaffe blandte man mælk og kaffe og tilsatte sukker og det var godt. Men som aftenen faldt på, havde det nederste i stempelkanden trukket lidt rigeligt, og var blevet ret tyktflydende. ”der skal bare mere mælk i!”, tænker geniet.. Det smagte som opgaveskrivning.
På trods af at stå tideligt op, fik jeg ikke vendt min døgnrytme, da jeg blev opppe det meste af natten, rystede, læste zen-koaner og spillede ”castle of winds II”. Prøvede at undersøge lidt flash men det gav mig hovedpine. Desuden var solen på vej op på det tidspunkt. Jeg opdagede jeg intet havde spist siden halvanden dag før pga. koffein trippet og fandt ud af jeg havde lidt kvalme. Tænkte jeg ville gå i syv-elleve og købe noget morgenmad (klokken var 5) . Hvis man købte en croissant fulgte der et krus gratis kaffe med. Jeg fik dem overbevist om at jeg kunne få en ismokka i stedet. Konklusion: (i troede ikke der var en, gjorde i?). 1. Min iskaffe (v1.0) er bedre end de tyske overherres (Som de ikke sælger mere) 2. Min nye iskaffe (v2.0) er ikke bedre en syv-elves. 3. Man behøver ikke søvn når man har koffein. 4. Zen-koaner giver hovedpine, men ikke så meget som at lære flash (Er sikker på Brian har en teori her et sted)
Roger Waters - ALJ - Sunday 02-07-2006 kl. 22:43link til denne blog
ALJEfter at have set 2 timer og 40 minutters koncert med Roger Waters og derefter bruge et par timer på at gå(!) de 7-8 km jeg har hjem, ville jeg da lige smide et par ord ind. Roger Waters var nemlig uden tvivl den absolut fedeste koncert jeg har set i år.



Først og fremmest var de ret gode til at bruge effekter på skærmene, der til tider nærmest kunne betragtes som manipulation, når de viste krig, olie og grædende mennesker. Derudover havde de sat højttalere op i surround-sound, så de kunne lave lyde bagfra, hvor det til tider løb en koldt ned ad ryggen, når der kom en dyb, ond latter, eller underlige ting som brægende får.



Han havde forberedt en sang, hvor han fortalte om dengang han tomlede sig fra Beirut til London og hvordan en familie dernede havde gjort ufatteligt indtryk på ham. Hele denne sang kørte i ret lang tid, med tilhørende tegneserie på skærmene, hvilket jeg aldrig har set før.



Til sidst slukkede alt lyset og man skulle tro at det var slut. Men nej, et kæmpemæssigt brag fra instrumenterne kørte i nogle sekunder og pludselig eskalerede det hele i... ja, gæt... The Wall. Jeg har før hørt folk synge med på sangene, men det her var fuldstændigt vanvittigt. Han sang vist kun første vers, resten klarede publikum selv. Helt fantastisk sceneshow og nok den mest positivt overraskende koncert jeg har set i år, hvis ikke i det hele taget.



Forlod festivalen glad, selvom jeg skulle gå hjem, for det var det hele værd. Et lille smil på læben gav det da også, da jeg på vejen ud gik forbi en lejr, hvor en stangstiv svensker ganske humoristisk sad og skrålede Franz Ferdinand: "This fire is outta control, I'm gonna burn this city, BURN THIS CITY!".

I'll see you on the dark side of the moon...
Forklaring til Troels - ALJ - Friday 23-06-2006 kl. 16:24link til denne blog
ALJVar lige til afslutningsfest med skolen i går. Man ved at det har været en god fest, når:



1. Man har en SMS liggende fra Troels der spørger, hvorfor man har ringet midt om natten.

2. Ens telefon har fået tilføjet kontakterne "7", "*" og "98337#".

3. Man har for ca. 100 kr. i små mønter.

4. Man lugter af tøseparfume.

5. Man har bræk på sin bluse.

6. Man har bræk på sine bukser.

7. Man har bræk på sin taske.

8. Noget af forrige dags aftensmad ligger halvt fordøjet i en pose på terrassen.

9. Ens knæ bløder.

10. Man har formået at miste ikke et, men to (2!) slips på samme aften.

11. Man ikke har den fjerneste ide om hvordan noget af det er sket.



Alt i alt var det en fed fest. Vil jeg tro.
onde ting!! - Riley - Sunday 04-06-2006 kl. 11:55link til denne blog
Rileykatte er onde, kafe er ondt! men benadryl rox!!!
Et vildere LAN. Huh? - ALJ - Sunday 04-06-2006 kl. 07:28link til denne blog
ALJOverskriften kunne godt lyde nørdet. Det er den til dels også. Men historien er fantastisk og unørdet, det lover jeg. Jeg har lige været til LAN med nogle Battlefield folk, inde på Boomtown i Kbh. Arrangementet varede fra midnat til 9. Entré 150 kr. 150 deltagere. I grunden kom vi ikke for at vinde. Der var nemlig gratis øl under hele arrangementet. Nærmest i sig selv er prisen tjent hjem. Fino. Vi var klar...


Vi ankommer til BT og får alle fluks udleveret en Qpad musemåtte til en værdi af 200 kr., med et specialtryk på, specielt lavet i Italien til dette arrangement. Huh? Vi er kun lige kommet ind ad døren og har allerede scoret for mere end billeten er værd? Sådan er sponsorer vel... Underligt, men vi går i gang med arrangementet. Ud over dette fik vi smidt en håndfuld ligegyldige keyhangers i nakken, som man nu gør til den slags arrangementer med sponsorer.



Her kommer første overraskelse. Ikke bare gratis øl, men også gratis lagkage og morgenmad. Og Cult piger. De havde ikke noget Cult med, men var der kun for servicens skyld. Dvs. at man i kampens hede kunne råbe "Kan jeg bede om en øl mere?" og så kom der straks en Cult pige rendende med en kold øl. Eller lagkage. Huh? Det var åbenbart meningen med dem. Stenet nok, men vi fortsatte da...


Første turnering blander de nogle tilfældige hold og jeg ender på en 2. plads med mit hold. Her får jeg et års membership til Boomtown til en værdi af 200 kr. Ikke ringe, men heller ikke det helt vilde.


Videre til klanturneringen. 10 hold deltog og vi formåede til vores egen overraskelse at kæmpe op helt op på en 2. plads. Hvor vi så vandt det samme som 1. pladsen. Et Sennheiser PC160 SK, til en værdi af 700 kr. Huh? Vildt!



Så lige nu sidder jeg med gejl på mit bord, for ca. 1100 kr., fra et arrangement jeg betalte 150 kr. for. Huh huh huh?
Overstået eksamen - Blandingsbatteri - Thursday 01-06-2006 kl. 08:15link til denne blog
BlandingsbatteriBlogs kan bruges til mange ting.
Mener at gratisavisen "Urban" for ikke så lang tid siden havde en mindre artikel om "fænomenet".
F.eks., så kan blogs bruges til at udstille ens nok så triste liv. Og, i dette tilfælde, mere korrekt, ens nok så mislykkede forsøg på at tage en uddannelse.
Det skal lige siges at jeg fik 7 i Forbrugerret. Ikke en specielt god karakter. Og dog?
(Det skal lige nævnes, at jeg egentlig ikke har et ønske om at udbasunere min mislykkede uddannelse til offentligt skue, men det kunne tyde på min underbevidsthed vil noget andet)
Sammenholdt med det 7-tal jeg fik i mit andet overbygningsfag, så har jeg faktisk, indtil videre, et bedre gennemsnit på overbygningen end på bacheloren... skræmmende tanke....
(Mht. min bachelor, så kan jeg henvise til en tidligere blog af undertegnede)
Opgave.. Phase 8 - Jimmy(v2.5) - Thursday 18-05-2006 kl. 16:40link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg sidder og kigger på den blanke skærm, men kan ikke få nok struktur på mine tanker til at skrive noget produktivt..
Skal skrive noget om immersion, men kan simpelt hen ikke få den blikkende kursor til at bevæge sig hen over skærmen og efterlade noget der har med immersion at gøre. Det er som om den lille kursor ikke efterlader guld, men et spor af eskrement i form af bogstaver, i et ondt, grumt spor efter sig… sær færden over skærmen..
Jeg hader den kursor..
Hader den,,’
Den og Word…
Gaarghh.
Jet lag - Qumle - Saturday 13-05-2006 kl. 01:03link til denne blog
Qumlesom de fleste nok ved er jeg på vej Til San Francisco til en lille nørde konference.

Dagen startede fint med at jeg stod lidt sent op efter at have været halvfuld torsdag, det er jo altid en god start på en lang rejse.
Nå men fik pakket en kuffert og har endnu ikke fundet ud af hvad jeg har glemt (for der er jo helt sikkert noget jeg har glemt).

I Kastrup gik det fint med checkin og flyet gik til tiden.
Fik set King kong (lorte film), på en 2 tommers skærm med vildt dårligt billede, og sad ved siden af en halvfuld svensker, det blev han i hvert fald i løbet af turen.

9½ time senere lander jeg så i Chicago som planlagt og finder ud af at mit næste fly som jeg skulle 2 timer på i forvejen er 1 time forsinket, men det går nok og der er en masse ballade med checkin, lang historie kort for nu skal vi boarde, kl er 05 dansk tid og jeg har stadig 4½ times flyning og en taxatur foran mig

PS jeg kedede mig derfor denne blog som muligvis ikke er særlig informativ eller interresant, men da jeg endelig fik internet forbindelse skulle den bruges
diplom ingenør IT vs bachelor IT - Riley - Wednesday 03-05-2006 kl. 11:56link til denne blog
Rileyhvad lyder bedst??? jeg er i hvertfald nu færdig med min uddannelse som det der... et 9 tal blev det til i den afsluttende...
1. maj - Jimmy(v2.5) - Tuesday 02-05-2006 kl. 09:15link til denne blog
Jimmy(v2.5) fejl 1:
Tage til 1. maj, istedet for at blive hjemme og se troldspejlet
Fejl 2:
Tage på "Cafeen?" efter 1. maj og drikke GT..
Fejl 3:
Tage videre til Jon og Janni, for at drikke videre og tæt.
Fejl 4:
Først at tage hjem klokken 5:30

Udarbejdet sammen med carsten:
Jimmy v2.5: tror der er tale om en systemisk anomali..
Jimmy v2.5: altså en vedvarende fejl i hardwaren der gør at fejlen opstår hvergang denne slags programmer bliver kørt.
Carsten amager: dvs øl => fejl ?
Jimmy v2.5: C:
cd jimmy
1maj.exe
ERROR! Host system crashed at cycle <0001JanniJon>
Hvis dette ej giver mening, så reflekterer det meget godt begivenhederne..
Forår! - nick - Saturday 22-04-2006 kl. 09:39link til denne blog
nickSikke en fantastisk opfindelse! Der er ikke ret meget der er bedre end at sidde og daske i solen (og skrive på spo samtidig).
Vores toilet - ALJ - Saturday 25-02-2006 kl. 02:50link til denne blog
ALJEr du sart, så læs ikke videre... vil blot lige fortælle om noget jeg har funderet meget over på det seneste, nemlig vores toilet her hvor vi bor i USA. For det første er næsten hele døren en stor rude. For at man ikke skal kunne se lige igennem, når der er en der sidder på WC eller lige er kommet ud af badet, har man lavet sådan en masse sløringsdråber i glasset. Problemet er bare at dråberne er så små, at de ikke overlader meget til fantasien. Hyggeligt.



Derudover har de en vammel fetish med toiletspray. Nærmere sagt en toiletspray med duft af jordbær med fløde. Jeg ved ikke om i kan forestille jer hvordan det er, hvis folk først har været i bad, så der er dejligt fugtigt og lunt, for derefter at have lavet stort og så til sidst brugt førnævnte spray. Kort sagt bliver man altså til tider mødt af en herlig fugtig dunst, der lugter af lort og lagkage. Ganske charmerende... jeg tror jeg skal gemme den der spray...

Vil også lige nævne at mine fremtidige blogs nok kommer til at være på vores nye MMD-blog istedet, som kan findes på mmd-amok.blogspot.com, hvor alle selvfølgelig er velkomne til at kommentere!

Håber at I hygger jer derhjemme!
Axel
New York - ALJ - Thursday 23-02-2006 kl. 04:10link til denne blog
ALJHelløjsa

Så er man kommet til New York. 6 timer i fly og jeatlag det hvar ldit irriterednde. Her er mega tosset og byen er kæmpe og enorm. Taxa koster intet (1/3 pris). Heldigvis skal vi først starte arbejde mandga, så vi har lige nogle dage til at kigge os omrkiung i byen.

Vi bor i et godt kvarter og folk skydet ikke på hionanden og sådan. Hele tiden. I går spiste vi på japansk restaurant og man forstå r næsten ikke hvor billigt det er herpovre. 5 menn esker, te, salat, suppe, hovedret og drikkevarer... 60$. Fantastisk. I kid you not!

Lader høre fra mig nrå jeg lige har sovet noget mere. Er pænt busted... AXel.
Dijon-lakse-helvede. - Jimmy(v2.5) - Thursday 16-02-2006 kl. 16:03link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg har fået den idé at fisk er godt. I aldi har de en dåse laks i dijon sennep. Efter at have konsumeret en sådan, på rugbrød er jeg godt tilfreds og vil have en lur. Det var da ok, selvom sennepen nok aldrig har været i nærheden af Dijon, var lige så stærk som pølsemandens og laksen smagte af pap. Jeg vågner ½ time senere ved at der lugter af fisk og sennep. Overalt. allesteder. En ulækker fiske-sennepssmag i munden.. Og lugten af gammel fisk alle steder. Finder langt om længe ud af at det er MIG der lugter fiske-sennepsagtigt.. Så efter at børstet tænder og taget et bad (det kom ud af PORRENE!) er ting nogenlunde normale igen (så normale som de bliver på amager).
Lang historie kort; (Den første der råber "Forsent!" for tæv med Kåres kapselpåsætter) spis ikke aldis laks i "Dijon" sennep. Den er ondskaben selv. Sikkert deres hævn for at jeg har knækket deres iskaffe opskrift.
Hereford Seakhouse - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 05-02-2006 kl. 12:24link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeLørdag aften skulle jeg i tivoli og se Finn og Jakob vender tilbage, og som pre arrangement spiste jeg inde på Hereford Steakhouse.

Da alt maden er ved at være spist, og en lettere mystisk kunde har gjort sin entré, vælger jeg lige at tisse af, inden turen går videre til tivoli (som har mange seje fisk). Men ude på toilettet bliver jeg i døren mødt af en fyr af anden etnisk herkomst, jeg er i midlertidigt ikke den eneste der har spottet ham, det har den 'mystisk kunde' fra tidligere også.

På engelsk spørger han hvor han er fra, og manden svarer "Amsterdam". Her kunne man tro at enhver normal samtale var stoppet, men nej, manden, som står og tisser, begynder lige pludselig, mens han ryster guttens hånd og har sjoveren i den anden, at synge "It could be Rotterdam or Amsterdam". Manden griner, skynder sig væk og jeg vælter nærmest ind på toilettet for at komme væk.


Mens jeg lettere rystet over denne tisse seranade, tænker "hvad skete der lige der", begynder manden at synge igen, samtidig med han tisser sådan her: psss pause psss pause psss pause psss, altsammen med musik til.


Da han så har tisset færdigt, tænker jeg, endelig fred, men den syngende toiletmand, vil ikke forsvinde, så han får øje på den automatiske 'papir-til-at-tøre-hænderne' ting, og takker højlydt for hvert stykke papir han får, samtidig med han læser teksten på automaten højt.
Rystet som jeg er, beslutter jeg mig for at blive inde bag den låste dør, og manden trisser lidt rundt derude, for til sidst at forlade toilettet til tonerne af "It Could BE ROTTERDAM OR AMSTERDAM..."

Praktik i Vinterbyøster! - ALJ - Thursday 02-02-2006 kl. 21:37link til denne blog
ALJPrøver lige igen... noget gik galt med forrige blogforsøg. Anyways, har brugt hele dagen på uddannelsesmessen i Forum. Ved vores stand har vi en konkurrence kørende, hvor man kan vinde en fladskærm. En FLADskærm - IKKE en FALDskærm, dammit. Man skal blot udfylde kontaktinformationer og svare på det svære spørgsmål. Her har skolen virkelig oppet sig og givet en meget udfordrende opgave, nemlig at svare på, hvor man som multimediedesigner i Køge, kan komme i praktik. Dette lyder nok svært, men svarmulighederne er følgende:

1. Andeby
2. New York
3. Vinterbyøster

Først grinede vi lidt over hvor lamt det egentlig var at skulle svare på det spørgsmål, men blev dog senere forbavset over, at næsten 20 personer formåede at svare forkert. Nu ved jeg godt at jeg måske ikke er den ældste i verden, men jeg ved sgu godt hvad Vinterbyøster er. Man havde dog ikke overvejet, at de folkeskoleelever der dukker op til messen, ikke er særligt gamle. Det var først efter lidt tid, at vi overhørte en samtale mellem en flok folkeskoleelever, der var ved at udfylde sedlerne, at vi opdagede hvad der gik galt... "Hmm, Andeby, det er da fjollet! New York? Haha, de kommer fra Køge! Vinterbyøster lyder mere som noget dernedaf, sådan lidt mere bondsk!". Hvorefter hele flokken satte kryds ved Vinterbyøster.

Praktik i Vinterbyøster? Jeg glæder mig allerede...
Praktik i Vinterby Øster! - ALJ - Thursday 02-02-2006 kl. 21:19link til denne blog
ALJ
De(t) er efter mig.... - nick - Wednesday 01-02-2006 kl. 14:59link til denne blog
nickJeg holdt tidligt fri i dag, så kl lidt over tre tog jeg med metroen og s-toget ind til hovedbanen. Efter at have brugt umindelige tider i køen på DSB's billetkontor fik jeg endeligt lov til at kaste penge efter et alle zoners månedskort (for det er trods alt lettere at køre med tog, end at bruge en halv time hver dag på at lede efter en parkeringsplads på Nørrebro). Nå, det er så ca. på dette tidspunkt at det her sker: Brand bremser S-togtrafikken... Fantastisk... Har de(t) bare stået og ventet på at jeg kastede penge efter offentlige transportmidler, for så derefter at spolere det hele? Jeg føler mig forfulgt! Nå, jeg fik da trods alt en udflugt til Glostrup (med tog), Ishøj (med bus) og en hyggelig gåtur i Solrød for mine penge.
Salt - nick - Friday 27-01-2006 kl. 06:05link til denne blog
nickIfølge TV Avisen er der årligt 2000 danskere der dør fordi de spiser for meget salt. Hvis man kombinere den nyhed, med nyheden om at der er mangel på vejsalt, så må der være potentiale for at slå to fluer med ét smæk! Jeg tror jeg skriver til fødevare- og trafikministeren med det samme (evt. også til Fogh med et forslag om at sammenlægge de to ministerier).
Seng og Sygdom - Jimmy(v2.5) - Tuesday 24-01-2006 kl. 12:58link til denne blog
Jimmy(v2.5)Har besluttet mig at udnytte den niche jeg har til en seng. Har derfor flyttet om på alt mit inventar og mangler at købe en seng. De har ikke senge i Aldi, så jeg går frejdigt i Jysk sengetøjslager (I kan se hvor dette bærer hen, ikke?). I Jysk har de INGEN box-madrasser under 200 cm. 200 cm er LIGE PRÆCIST FOR LANGT. De har springmadrasser der er 190 cm lange, men med ”ramme” til madrassen kommer vi op ca. 205 cm. Efter denne skuffelse tager jeg over til en kamerat der også har ferie, for at game lidt. Metroen er forsinket, men det går nok, tænker jeg, SÅ koldt er det vel heller ikke. En af de tilstedeværende er dræber syg og snotet. ”Det går nok, tænker jeg, mit immunforsvar er vel ikke SÅ sænket efter en støvet omrokering og al kulden. På vej hjem er metroen stadig forsinket. Står 20 min på en åben metrostation i blæsten. Aner ikke hvor koldt det var, men det føltes pisse koldt. Vågner i dag med snot i hele hovedet, hovedpine, feber og ondt i halsen. Jobsamtale i over morgen… Nu har jeg bitchet, det hjalp!
Riley + min über 1337 cd = BAD IDEA!!!!!! - [16c]LondonLars - Monday 09-01-2006 kl. 16:53link til denne blog
[16c]LondonLarsFFS!!! Jeg håber satme at du har en ny med til mig snart. Min egen er jo gået fuldstændig i fuck up. Ridser mm. og kan ikke læses hver gang. De gange den kan læses, får jeg i opstarten flere forskellige fejlmeddelelser end jeg nogensinde har set før. Filer jeg ikke anede eksisterede. ARGHHH..... skulle jo bruge den! Hat
Spam - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 08-12-2005 kl. 11:52link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEgentlig bare et surt opstød.


Det må da være muligt, at holde antallet af meningsløse indlæg nede på et minimum. Det er helt grotesk så meget der er blevet spammet i de sidste par tråde.


Hvis man vitterligt ikke har noget konstruktivt at sige/poste- kan man så ikke bare undlade at gøre det? Trådende bliver fuldstændig uoverskuelige, og mange af de nye ting og spørgsmål der bliver postet, kan oftes læses i forrige indlæg, men dette er blevet besværligtgjort af SPAM.


Tænk, tænk, scrool op, tænk, skriv, tænk og så post!

Jimmy havde ret - [16c]LondonLars - Wednesday 23-11-2005 kl. 19:10link til denne blog
[16c]LondonLars
Is-kaffe! - Jimmy(v2.5) - Tuesday 22-11-2005 kl. 22:28link til denne blog
Jimmy(v2.5)I aldi (hvor mine tyske overherrer gemmer sig i skyggerne fra grønt-afdelingen) sælger iskaffe, i sådan nogle pap dåse-ting.
De smager godt, men koster 5 kr for 1/4 liter.
Lidt dyrt, så jeg mente der måtte være en anden udvej.
Efter at have kigget lidt på indholdet, så jeg det mest var mælk og sukker, og lidt kaffe.
Jeg har opdaget opskriften på aldi iskaffe, og behøver som resultat aldrig at sove igen, da jeg nu kan leve evigt på en diæt af mælket iskaffe og varm sort kaffe.
Tag noget intant kaffe og hæld i en kop. Hæld lidt vand over (meget lidt, ca 1 cm3) for at lave det tørrede kaffe til en sort masse, der minder lidt om det der væske-olie-ting de for i øjnene i x-files. hæld op til kanten med mælk, og tilsat sukker nok til at inducere diabetes på 30 meters afstand.
Det smager præcist ens! fantastisk! Gid jeg kunne holde op med at ryste.............................................. er løbet tør for mælk..
Så kan du lær' det Maartin!! - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 27-10-2005 kl. 11:32link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer blev fundet spyware på din computer

Lav <--

Middel

Farlig


Trojanske heste 0


Systemmonitorer 0


Adware 0 Adware-cookies 0


Der ikke nogen dybere mening i denne blog, end at bevise overfor Maartin, som altid er skeptisk, at jeg godt kan have en computer _uden_ smovs på!
Så kan du lær' det Maartin!! - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 27-10-2005 kl. 11:26link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer blev fundet spyware på din computer

Lav <--
Middel
Farlig

Trojanske heste 0

Systemmonitorer 0

Adware 0

Adware-cookies 0

Der ikke nogen dybere mening i denne blog, end at bevise overfor Maartin, som altid er skeptisk, at jeg godt kan have en computer _uden_ smovs på!
Endelig skete der noget... - Blandingsbatteri - Wednesday 19-10-2005 kl. 19:11link til denne blog
BlandingsbatteriEfter en periode med lidt "måltræthed", fandt jeg endelig lidt af den forgående sæsons champions league gætterier frem igen... Fenerbache-Schalke 3-3 til odds 51, satsede en 20'er... uh yeah...
Karma? - Jimmy(v2.5) - Tuesday 27-09-2005 kl. 19:31link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg cykler op til metroen for at komme til fægtning. Når jeg står af metroen på nørreport opdager jeg at jeg har glemt mine cykellygter på min cykel. tændte.. efter at have været en gentleman ("god parade, pænt udfald, osv.") som det forventes, på trods af at jeg blev sat sammen med en der bestemt IKKE var begynder, og på trods af jeg kogte over mine fortabtee cykklelygter.. nærmede jeg igen metostationen og min cykel. Så intet lys. Mine lygter sad heller ikke hvor jeg efterlod dem. Da jeg låste op og begyndte at cykle hjem i regnen var der noget sært ved min ringeklokke. Nogen havde slukket mine lygter, og hængt dem om ringeklokken hvor de var svære at se. Jimmy udvekslede 30 af sine fægtnings xp, for karma til at beholde sin "equipment: cykellygte +8".
Karma? - Jimmy(v2.5) - Tuesday 27-09-2005 kl. 19:31link til denne blog
Jimmy(v2.5)Så jeg cykler op til metroen for at komme til fægtning. Når jeg står af metroen på nørreport opdager jeg at jeg har glemt mine cykellygter på min cykel. tændte.. efter at have været en gentleman ("god parade, pænt udfald, osv.") som det forventes, på trods af at jeg blev sat sammen med en der bestemt IKKE var begynder, og på trods af jeg kogte over mine fortabtee cykklelygter.. nærmede jeg igen metostationen og min cykel. Så intet lys. Mine lygter sad heller ikke hvor jeg efterlod dem. Da jeg låste op og begyndte at cykle hjem i regnen var der noget sært ved min ringeklokke. Nogen havde slukket mine lygter, og hængt dem om ringeklokken hvor de var svære at se. Jimmy udvekslede 30 af sine fægtnings xp, for karma til at beholde sin "equipment: cykellygte +8".
Spomøde aftermath - Jimmy(v2.5) - Sunday 28-08-2005 kl. 00:05link til denne blog
Jimmy(v2.5)1. Dem der drikker carlsberg/tuborg fra tyskland, skoder i deres dåser. Mucho klamt.
2: Dem der drikker tysk øl af hvide dåser, levner en tredjedel. Det gør også de der drikker forskellige typer classic i ½ liters størrelse.
3: Dem med nettoposer levner min. 1 øl. dem med andre poser drikker ud eller glemer i køleskabet.
4.den levnede kildevand i stuen er ikke klar (klar som i gennemsigtig). Den i køleskabet er fin. Er lidt bange for den kvarte faxe kondi i køleskabet.
5. Det eneste snacks der er levnet er chocolade af mandel/ nødder typen, som jeg er allergiskoverfor, og mariekiks som nogen har asket ud over.
6. Dem der spiser deeppan spiser mere af skorpen end dem der spiser italienske pizzaer.
7: masser af kaffe + øl = rigtigt træt men kan ikke sove -> sære blogs sent om natten.
Tak for super godt møde!
Vikarblues, del 2 - Jimmy(v2.5) - Monday 01-08-2005 kl. 12:32link til denne blog
Jimmy(v2.5)Reol-abe. Det officieele navn for den funktion, mit vikarfirma mener jeg skal tjene mine penge ved. Jeg er blevet ganske overbevist om, at et de lag af helvede som Dante og kineserne snakker om, når de nævner hevedes mange lag, involverer papkasser. På mit nye "job" skal jeg pille ting ud af papkasser og ligge dem på hylder i en lang række reoler. Reoler der er højere end jeg. Når det er gjort, skal jeg kigge på nogle lister og pille tingene ned fra reolerne igen, og putte dem i andre papkasser. firmaet tjener penge på at købe ting fra en producent, putte dem i papkasser, og sælge dem videre til forretninger. Nogen burde give forretningerne nummeret til producenten, så jeg ikke behøvede at svinge mig rundt mellem reoler og kaste ting i papkasser! Papkassehelvede! Er der nogen der kan skaffe mig et job?
STRAF CYKELTYVE med Sharialov! Pisk med en lappet - franzhansi - Friday 22-07-2005 kl. 06:12link til denne blog
franzhansiHvis nogen ser en Grøn Winther cykel med smadret bagagebære og bøjlelåsholder uden lås!! (og med møg-dårlige bremser)så spark venligst vedkommende af MIN cykel...Der forsvandt fra Åmarken st. STRAF OVER CYKELTYVE....og længe leve forsikringer! fik 2800kr. for den 5 år gamle cykel...Men det kan man jo ikke købe en ling. for! Så edder og sigøjnerforbandelser over det tyvepak...
Vikar-blues - Jimmy(v2.5) - Tuesday 19-07-2005 kl. 16:44link til denne blog
Jimmy(v2.5)God of war er et fantastisk spil. Blev færdig meddet kl 5 i morges. Klokken kvart i syv ringede vikar firmaet og spurgte om jeg kunne være i køge netto noget smovs så hurtigt som muligt. "hvad er klokken?" sagde jimmy med en stemme som en zombie. "Kvart i syv" sagde den ubehageligt friske og nasale stemme over den telefon jeg ønskede ud gennem ruden og nede på gaden.. gerne med noget tungt lige efter sig, men jeg skulle ud af sengen for at finde noget sådant. "kvart i søvn, æh syv? hvad hvor?". netto, køge mimersvej, penge, noget lager noget, hurtigst muligt. Siger ok og tager et bad. Finder ud afatmed "køge" menes "ølsemagle" uden for lov og ret og busnet. 2 timer senere (9) er jeg på pletten og for lov til at stå ved 5 transportslidsker ting transportbånd nedad noget. Der er 5 grader varmt og der drøner konstant kolonialvarer ned, som skal stables på 5 tilhørende paller. Så yoghurt skal stables oven på/ved side af, skinke så det ikke vælter. Meget kedeligt. Begynder at lave små fort, komplet med tårne i hjørnerne og en port af ribehus. Ingen af de andre er imponerede. Det at løbe frem og tilbage mellem de forskellige bånd minder meget om spillet tapper. Faktisk er det et job der rigtigt sucker... Menn for en enkelt dag er det vel ok. På vej hjem regner det stadigt. Opdagermin paraply nok er i et tog fra i morges. Måske ser jeg den i nyhederne hvis bobmbefyrene skyder den i stykker med den der coole robot?
Endnu en cykel - Cagra - Wednesday 13-07-2005 kl. 17:04link til denne blog
CagraNu kunne jeg så skive endnu en vred blog om cykeltyv og evt metoder til at afstraffe dem, men i stedet vil jeg vælge at fokusere på det dejlige i at have en god indboforsikring, samt at Jupiter cykler også inkludere en forsikring når man handler hos dem :-)
Resultat: jeg får ca 300 kr i hånden som følge af min 9 mrd gamle cykel blev stjålet

Det slår dog ikke sidst da min racercykel som jeg købte for 5600 kr i '97, indbragte mig 9200 kr fra forsikringen, da den blev stjålet i sept sidste år
Eksamen - Jimmy(v2.5) - Thursday 23-06-2005 kl. 06:47link til denne blog
Jimmy(v2.5)The force is strong in this one! To mundtlige eksamener. To gange trækker jeg ET AF DE MEGET FÅ EMNER JEG KAN TALE OM! Nu: ferie. Senere: druk.
ligegyldighedsfilter på bloks! - Carsten L - Wednesday 22-06-2005 kl. 09:30link til denne blog
Carsten Lman burde få lavet et ligegyldighedsfilter til blokfunktionen....så havde vi nok sluppet for sidste blok fra Troels og desværre nok også en del fra Jimmy!
Så kom guldet endelig hjem - [16c]UdgaardsLoke - Sunday 19-06-2005 kl. 15:58link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeEfter en fantastisk sæson i superligaen hvor lykkedes det for vores allesammens fodboldhold Brøndby, at hjemføre guldet efter 2 års fejlplacering et sted i København, skal der herfra lyde stort tilykke til dette års vindere.
Nævneværdigt er det, at BIF udbyggede deres forspring til andenpladsen fra 10 til 12 point -hvilket i sig selv er en fantastisk præstation.
Med lidt held ser vi for anden gang et dansk hold kvalificere sig til CL.
Vaskedag part 2 - Jimmy(v2.5) - Friday 27-05-2005 kl. 14:34link til denne blog
Jimmy(v2.5)Tid til at vaske tøj. Når intet af det der flyder rundt omkring ikke kan bestå snif testen (en eksamen til mit tøj, skal selv til eksamen, så det ville være rart hvis mit tøj kunne bestå snif-test-eksamen-tingen). Putter tøjet i kurven hvor det egentlig hører hjemme. Håber på det er mig der bare har smidt det og det ikke er kravlet op af kurven af sig selv. Får vasket tøjet og puttet det i tørretumbler. Inkster 7 kroner, så den kan køre 70 min. Kommer ned efter 1½ time, og finder mit vasketøj, stadigt vådt, i en af vaskekælderens vaskekurve. Alle tørretumblerne er tomme og stille. Man har ret til at pille en andens tøj ud, hvis det er færdigt og man skal bruge maskinen. Men de er alle tomme og mit tøj er stadigt vådt! Nogen har åbenbart ment at det var fedt at pille mit tøj ud og tørre deres i stedet for mine 7 kr. Hvem har ikke 5-7 kr. til at tørre tøj? Velkommen til amager. Jeg HADER at vaske tøj!
Carsten bil ( hvis du er carsten, så læs ikke dett - [16c]LondonLars - Wednesday 25-05-2005 kl. 15:17link til denne blog
[16c]LondonLarsSå kommer man lige kørende i sving med carstens bil og så siger det: "klik" og så åbner døren, så man sidder og kigger på vejen mens man prøver at holde øjnene på vejen, mens alle sidder og griner af mig! skræmmende
Darling og Ladyman!? - nick - Monday 23-05-2005 kl. 12:34link til denne blog
nickDen engelske transport minister, Mr. Darling, har ansat en ny minister for vejsikkerhed, Mr. Ladyman. Darling og Ladyman!? Hvad tror de det er, Blackadder?
Steffen Soegal - Carsten L - Friday 06-05-2005 kl. 11:44link til denne blog
Carsten LJa her gik man eller og troede af alt var i den bedste orden! men ud fra den maade jeg siger det paa kan i maaske antyde af det er det ikke.
Naa, men jeg sidder og spiser altimens der koerer VH1 Thailand paa tv'et.....alt er i den skoenneste orden og der er baade Alicia Keys og Madonna. jeg tager nogle flere bider af min fantastiske mad og kigger derefter op igen.....til min store raedsel er det ikke laengere flotte piger de viser i fjernsynet, men derimod...tata..Steffen Soegal i egen hoeje person og nu taenker i saa....de har skiftet kanal og viser nu en lam SS film, men nej. Det viser sig af Hr. Soegal faktisk sidder og synger en sang....tror den er om Thailand, men er ikke sikker da lyden var meget lav. ja man troede man havde set det hele, men NEJ......jeg er skraemt!
Feltpraktik - Jimmy(v2.5) - Thursday 21-04-2005 kl. 08:47link til denne blog
Jimmy(v2.5)En de ting man kan bruge min uddannelse til er b.la. at blive bibliotikar. Jeg var i feltpraktik på østerbro bibliotek en enkelt dag, sammen med en studiekammerat, og skulle skrive dagbog.
Dagbogen skulle så fremlægges for holdet i bedste "vi holder hænder og synger kumbajya" -stil.
Klipper hele dagbogen indher i bloggen, for så bliver den rigtig lang, og det generer Brian. Velbekomme: Louis og Jimmys Dagbog fra feltpraktik på Østerbro bibliotek.

10:00
Vågner. Kigger på uret. Håber jeg ikke igen er senere end Morten (at være senere end Morten er som at være galere end Peter Lundin; pinligt og urealistisk). Kommer i tanke om der er feltpraktik i dag. Sover videre.

10:30 (ca.)
Overboen begynder at slibe gulv af. Står op. Morgenmad. Bad. Tøj. Ikke sikker på rækkefølgen.

10:50
Ringer til Louis og hører om han er klar. Telefon går ud midt i samtalen. Hader Nokia.

11:15
Mødes med Louis på kirkegårdsvej. Louis nåede ikke på biblioteket. Han skal det nok senere. Noget med noget aflevere cd’er den sidste dag, noget. Lader som om jeg hører efter. Vi tager til østerbro bibliotek.

11:57
Bliver modtager af bibliotekaren Estrid. Tænker (men siger ikke højt) om der er en forbindelse med en jysk måde at sige ”hun er strid”. Estrid giver en rundvisning af biblioteket. Vi for at vide at ”Vej og Park København” er nogle onde sataner der hader handikappede. Efter rundvisning for vi en introduktion til lånerskranken. Lærer Østerbro bibliotek er ved at gå over til nyt system der er mere brugergrænsefladebaseret (minder meget om danbib). Dette system giver Estrid fråde om munden. Det gamle med indviklede genvejstaster, monocrome farver og lange kommandoer er meget bedre. Estrid er af den gamle skole. Sidder i udlån med Estrid et stykke tid. Vi har ikke ”Da vinci mysteriet” hjemme, men man kan blive skrevet op. Den forventes hjemme i august 2007. Estrid kan dk5 systemet udenad. En gymnasieelev skal skrive om Jan Guilleos ”ondskaben”. Bøger og artikler om Jan Guilleos ”ondskaben” har ikke et dk5 nummer. Ester henviser til infomedia på computerne i lokalet ved siden af.

13:00
Kommer over til Peter i børneafdelingen. Peter afslører hemmeligheden bag spørg Olivia. Det er slet ikke en pige ved navn Olivia der svarer på alle spørgsmålene. Det er Peter, og gale bibliotikarer som ham. Min verden ligger i ruiner. Peter syntes at Louis og jeg skulle lege Olivia et stykke tid på internettet. Otte kommentarer/bemærkninger der er ganske upassende flyver igennem mit hoved efter denne udtalelse. Holder min kæft. Louis svarer på ”hvor er der hellige køer?”. Det er åbenbart ikke et så let spørgsmål. Svarer selv på ”hvad hedder den der sang der til sidst i donnie darko?” og ”findes ikke et sted med råd om makeup?”.

14:00
Kaffe pause med Peter. Kaffen er gratis, og ”kaffepause” varer en time. Lærer at man giver kage eller wienerbrød når man kommer tilbage fra ferie. Lærer også at Østerbro bibliotek satser på rollespilsbøger, musik og børne/ungdoms arrangementer. Møder Sanne, den nye unge chef.


15:04
Afslutter og sender spørgsmålene til Olivia.

15:15
Sidder i udlånsvagten med Sanne. Sanne er ”kun” 35 og ikke af den gamle skole. Bruger det nye, smartere system. Virker glad for at bibliotekar og finde information til folk. Måske er det noget der væk med tiden? Ser en ældre dame stjæle påskeliljer fra bedet uden for biblioteket. Endnu en skuffet låner reserverer ”Da Vinci mysteriet”. Her prøver Sanne at at forklare at lige DEN bog ikke er hjemme, men er hun har flere i samme genre der er næsten lige så gode. Låneren kigger blankt på hende og mumler noget uhørligt. Lærer om litteratursiden.dk og andre søgeværktøjer. For pjece om en brugerundersøgelse på Østerbro bibliotek. Undersøgelsen viser at det er godt sted at møde piger. Jeg og Louis lægger lidt mærke til vores omgivelser. Sanne snakker om ”nye” og ”generation før” bibliotekarer. Hun kigger sig godt for og nærmest hvisker mens hun gør det.

17:00
Siger farvel og tak. For at vide at dagen har været usædvanligt stille.
Bliver enige om at det har været en sjov dag og meget stille og roligt. Virkede som om bibliotekarerne på Østerbro bibliotek rigtigt hygger sig. Sender en sms til Morten for at genere ham. Intet svar. Louis er sulten. Diskuterer kinesisk mad på vej ned til toget. Diskuterer om passagerne er i østerbro brugerundersøgelses materiale eller ej i metroen. Bliver enige om at jeg (Jimmy, hvis i ikke havde gættet det) skriver dagbogen. Skilles ved kirkegårdsvej.

-Slut



Odds'e.... - Blandingsbatteri - Wednesday 06-04-2005 kl. 19:51link til denne blog
BlandingsbatteriMå lige dele dette med jer andre.... Odds'ede lidt i weekenden, spillede måske en 60 kr eller deromkring, vandt faktisk ca 300 kr (tak til FcK, og især Silberbauer, for at score i overtiden, desuden tak til Viborg og West Bromwich)... Anyhuwz, spillede for "sjov" en 20'er på Hyppiä som første målscorer i Liverpool-Juventus kampen i tirsdags (til odds 34)... Desuden en 20'er på Hyppiä som målscorer (odds 10) og Liverpool sejr+3 eller flere mål scoret (odds 5).... alle 3 spil gik hjem, tak til Hyppiä (overvejer at skrive et fanbrev til ham), tak til Juve der scorede et enkelt mål (desværre for Liverpool, heldigt for mig)...
Onsdag, spillede igen for "sjov" en 20'er på Jaap Stam som første målscorer i Milan-Inter kampen (til odds 41)... Se evt. www.livescore.com (under european cups) for at se slutningen på denne historie....
Windows OEM - [16c]LondonLars - Tuesday 08-03-2005 kl. 16:23link til denne blog
[16c]LondonLarsKøb aldrig disse produkter! Det er et af microsofts områder at tjene lette penge. Den koster ca 1000kr, men hvad de ikke oplyser er, at man ikke kan formatere sine diske med denne version. Eller, det kan man godt, men man kan bare ikke aktivere windows 2 gange, og så har man 30 dage til at finde/købe en anden windows. Det er satme at røvrende folk. Har også sendt dem en mail, mindre venlig én endda, og brokket mig over deres måde at misbruge folk på... det var alt.
MICROSOFT SUX! bring on da pain
Feberdrømme - Jimmy(v2.5) - Sunday 20-02-2005 kl. 07:45link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. Først en mindre motherboard katastrofe, og nu influenza/ dræberforkølelse..
På plus siden er de coole feberdrømme, blandt andet den hvor folk havde hvert sit soundtrack og ikke talte, men fik bogstaver og symboler til at svæve omkring sig.. eller den hvor jeg førte en lang samtale med den omelet jeg var ved at lave ud af de blå, prismeformede æg jeg fandt bag tørretumbleren i vaskekælderen..
Ah.. men jeg har jo en artikel jeg skal skrive i stedet for dette her.
Forslag til drømmetydning modtages.
Kammertonen plz - nick - Monday 31-01-2005 kl. 13:54link til denne blog
Endnu en god grund til at flytte til Amager - jesper a - Tuesday 14-12-2004 kl. 11:16link til denne blog
jesper aMin nabo (ikke alko-fucking-luder-fucking-drikke-hele-dagen-fucking-luder-grønlænder-fucking-dipshit-fucking-nabo. den anden nabo), en 9 årig dreng ved navn joseph(eller,som hans mor siger, YÅÅÅÅSEEEEFSHSSF), har fået et keyboard. Så hver dag,når han tager time-out fra at råbe og skrige og hoppe alt han kan i gulvet for at plage stakkels Jesper, spiller han de første strofer at en Mozart/Beethoven sang jeg ikke kan huske navnet på(Linn ved hvilken sang det er,hun kan den selv.sån da. :p ). Han kan kun starten af den, og det er også forkert spillet, noget som en musiker som mig pines endnu mere ved. Men det stopper ham ikke fra at spille den igen,og igen, og igen i flere timer. Når han så endelig stopper for at fortsætte med sit dejlige råberi op flyvende-springskalle-ind-i-naboens-væg-der-lyder-som-et-torden-herinde, er det næsten en befrielse i sig selv. Og alligevel ikke.
Så for tiden nyder jeg variationen af pest eller kolara; godt at få variation i al støjet,men det er det samme helvede alt sammen.

I næste episode vil jeg beskrive mit ligeså gode forhold til min overbo. Stay tuned.
Klor - Jimmy(v2.5) - Monday 06-12-2004 kl. 12:15link til denne blog
Jimmy(v2.5)Som lovet, gjorde jeg rent på mit badeværelse. Hæld en masse klorin i en spand og spæd til med vand. Plask det ud over alle overflader på badeværelset og skrub på de skrigende biologiske entiteter. Lynhurtigt bredte der sig en behagelig duft af svømmehal i hele lejligheden, dog meget kraftigt på badeværelset. Da jeg begyndte at blive svimmel og få kvalme, besluttede jeg det var tid til en pause (og til at åbne vinduerne). Lige gribe nogle kontanter og haste ned i aldi for at købe mælk, æg, kartofler og ondskab. I det jeg træder inden for i butikken (hvor det ikke blæser), ligger jeg mærke til en meget kraftig lugt af klor. Fra mig. I køen er jeg vidst heller ikke den eneste der bemærker det. Hilser på min vicevært der er før mig i køen. Kan se han ryster på hovedet på vej ud af butikken. Hjemme igen beslutter jeg at teste mit nye, klor duftende, badeværelse. Af en eller anden grund finder jeg nu duften af klor behagelig. Det skræmmer mig lidt, da en lugt som fik hærdede soldater til at bryde grædende sammen, mange år efter skyttegravene ved den tyske front, ikke bør opfattes som behagelig. Mens jeg sidder og tænker over dette, ligger jeg mærke til min faste badepartner, edderkoppen Egon – i hjørnet ved pæren, plask våd prøver at reparere sit spind oppe i hjørnet. Hvis Egon kan overleve klor niveauet, kan det ikke være så slemt. På den anden side kan det jo være han er muteret til en slags super edderkop af de evindelige svovldunster fra mit badeværelse, kemikalierne fra wc rens der fordamper og fra Xtra balsam, samt påvirkning fra de sære minisamfund der voksede undervasken og nær afløbet. Overvejer kort at få ham til at bide mig, så jeg kan få (flere) superkræfter, men kan ikke nå, og er for doven til at hente en stol.
Vasker hænder og overvejer om det ikke er på tide med (endnu) et nyt spejl. At skulle bruge den blanke tv skærm, køleskabsdøren eller tænde for mit webcam blot for at barbere sig, virker mere og mere fjollet. HAR ofte overvejet at, når man nu alligevel har webcamet tændt, optage sessionen og ligge resultatet ud som ”fræk ung barbering”. Men da jeg ikke kan se ansigtsudtrykket på en eventuel downloader, der får en film af morgensmadrede mig der skær mine skægstubbe (og ofte ansigtstræk) af, har jeg ladet det blive ved tanken. Hele ideen om at gå ud og se på spejle forkommer mig overdrevent narcissistisk. Svarer det ikke til at skulle se på sig selv, i forskellige kontekster? Måske ville amn så lære noget om sig selv. En mulighed jeg (med rette vil nogen sige) frygter.
Ah, ja. På trods det det var advent var der ingen kirkeklokker og uret går ikke. Jeg HAR altså ikke noget med det at gøre. Selvom jeg lugter af klor………
LAN i feb - [16c]UdgaardsLoke - Thursday 02-12-2004 kl. 15:05link til denne blog
[16c]UdgaardsLokePlayed-Lan i februar, læs venligst i 16c forum...
//intet emne// - jesper a - Wednesday 17-11-2004 kl. 16:46link til denne blog
jesper atro mig, kirkeklokken er ingenting i forhold til en masse glade unger der hver eneste lørdag/søndag morgen løber rundt lige underfor mit vindue og råber så højt deres små glade lunger tillader dem, fordi de er sådan nogen små glade børn, der bare er så glade.
eller en gammel grønlandsk fucking alko fucking luder nabo fucking hoste-hele-natten fucking slebe-lort-ind-i-opgangen fucking nabo....

men en dag. så får jeg en pistol.
og så skal ALLE mine dø. ja de skal.
OG deres familier.

stille og rolig, bygger jeg vrede op.
Kirken og jeg - Jimmy(v2.5) - Monday 15-11-2004 kl. 12:40link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. kunne sove længe i dag og vågnede sent. Blev IKKE forstyrret af kirkeklokker klokken otte (phew! prøv at sige den sætning hurtigt otte gange). På vej ned i aldi efter smovs, mælk og ondskab, ligger jeg mærke til at kirkeuret mener klokken er halv seks. Det gør det også når jeg går hjem fra aldi med min blå plastpose fuld af ondskab (tm). Er der en anden end jeg der er blevet træt af dens bimlen? Og hvorfor er gud og hans præster imod søvn? Udhvilet skriver jeg nogle ansøgninger hvor jeg prøver ikke at lyde FOR desperat og sletter alt om ræve, ravne, pingviner og vindmøller. Linn hjalp. Har en lurende fornemmelse af min rutine skal til at blive blæst i smadder. Er der nogen der kan skaffe mig et job?
Måske søger de en til at reparere kirkeuret..
Billeder fra USA - Sejberg - Sunday 14-11-2004 kl. 16:37link til denne blog
SejbergSå har jeg uploadet billeder fra min tur rundt i USA efter turen til sydamerika med Kaw - det drejer sig dog mest om det vestlige USA: Yellowstone, Nevada og California. Fra NV er der pics fra Las Vegas (of course!), Hoover Dam (007 Goldeneye), Grand Canyon og Death Calley, og fra CA er der bl.a. fra LA, Yosemite Nat'l Park, Sequoia Nat'l Park, King's Canyon Nat'l Park, Lassen Volcanic Nat'l Park, Lava Beds Nat'l Monument, Crater Lake (i Oregon) samt San Francisco. Billederne kan, sammen med alle de andre billeder fra mit år i USA samt vores (Kaw og mig) rejse i sydamerika, findes på http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Universal Music - nick - Thursday 11-11-2004 kl. 14:27link til denne blog
nickROX!

Da jeg i sidste uge modtog den Weezer - Video Capture Device DVD, som jeg havde bestilt hos play.com, startede jeg med at kontrolere om den var fra det fejlbehæftede parti som nævnes på =w=.com (søg evt. efter denne nyhed "*08/17/04 can you un-lazy that one?*"). Det er ikke nogle store fejl, men da Karl Koch skrev at det lokale Universal Music kontor ville tage sig af at bytte DVD'erne tænke jeg at det måtte forsøges.
d. 8/11 (mandag) kl 15:34 skrev jeg så til den emailadresse som Universal Music reklamere med på forsiden (frontdesk...). Da der imidlertid ikke var kommet svar om aftenen dagen efter mente jeg at det ville være på sin plads at prøve at skrive direkte til nogle af deres medarbejdere. d. 9/11 (tirsdag) kl 18:02 (de har så haft hele tirsdagen til at svare på min første mail) fwd'ede jeg så min mail til deres "Head Of Local", Philip Lundsgaard. Samme aften kl 18:58 henviste han mig så til deres "Sales Director", Henrik Sjøgren. Som sagt, så gjort, jeg sendte min mail vidre til Henrik, og vupti, endeligt så det ud til at jeg havde ramt den rigtige person. d. 10/11 (onsdag) kl 08:14 skrev han således at de havde bestilt en ny DVD og at Therese Waltersdorff ville kontakte mig når de havde den. Det var naturligvis en glædelig besked, men da leverings tiden på ting der skal bestilles hjem af pladeselskaberne før har skulle måles i måneder, regnede jeg ikke med at høre mere forløbigt (prøv f.eks. at bestille en vinyl plade hos Fredgaard i Lyngby..). Stor var overraskelsen således da jeg, idag (torsdag) kl 14:20, modtog en mail fra Therese hvori hun skrev at de nu havde DVD'en klar. Kl 15:33 takkede jeg og sendte min adresse tilbage (de insisterede på at sende den, så det kunne jeg jo ikke afslå), og kl 15:42 bekræftede Therese så at hun ville sende skiven i dag.
Som Martin ville ha' sagt, endnu en sejr for den lille forbruger!
Måske er pladeselskaberne slet ikke så onde som jeg troede :o) Universal Music yder en fin service og Sony Music laver igen rigtige CD'ere og ikke bare beer coasters der ligner CD'ere. Hvad bliver det næste mon, ærlige brugtvognsforhandlere? kiosker der betaler moms?.. Det er en skræmmende verden...
Nå! - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 10-11-2004 kl. 10:32link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeTænk jeg troede bare du var almindelig sær?!
Kastanjer - [16c]LondonLars - Friday 05-11-2004 kl. 23:35link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har fundet ud af hvorfor jeg er så bange for kastanjer! Det er jo fordi de er negre kanstanjer...jeg har f.eks intet imod vandkastanjer, men de er jo også helt hvide. Hmmm... ikke fordi jeg er racist eller noget, men der er da noget skræmmende over en neger-kastanje?!?
Evil Dead!! - Riley - Saturday 30-10-2004 kl. 14:45link til denne blog
Rileyfantastisk film, eneste chok var da der kom 2 hænder gennem døren!! og det var fordi tøsen bagved skreg... men ok film til halloween!
Nye ordsprog - nick - Saturday 23-10-2004 kl. 16:06link til denne blog
nickman skal ikke græde over maden... det bliver den bare mere salt af
//intet emne// - [16c]LondonLars - Thursday 14-10-2004 kl. 00:31link til denne blog
[16c]LondonLarsKan vi ikke få en automatisk ordbog lagt på siden, så når man laver indlæg bliver evt stavefajl rettet?
sygdom.... - Riley - Wednesday 13-10-2004 kl. 05:34link til denne blog
RileyHvorfor er det altid når man mindst har tid og lyst til at blive syg, man bliver det? det sutter satan edenme lut!!!
buhu - Blandingsbatteri - Wednesday 06-10-2004 kl. 15:03link til denne blog
BlandingsbatteriKan det passe, at det kun er Jimmy der oplever underlige/sjove ting? Lever vi andre virkelig så kedelige og uinteressante liv? Sry for amsg....
Hvorfor må jeg ikke sove længe? - Jimmy(v2.5) - Saturday 02-10-2004 kl. 10:55link til denne blog
Jimmy(v2.5)Godt så. Var på fre-bar og til en mystisk housewarming i går, og ønskede blot at sove længe her om lørdagen. Men kirken for enden af gaden mente den skulle ringe og bimle ganske meget. der må have været en begravelse/barnedåb/bryllup eller en kombinitaion deraf. Jeg aner ikke hvorfor man ringer med klokken FLERE gange, og så meget på en gang. Lå og tænkte lidt over det der med klokker efter det endeligt var holdt op, da ambulancen begynder at hyle. Den holder på den anden side af gaden, og mener det er en god ide at larme mens den holder stille der. Aaargh. Tænker over om der en sammenhæng mellem kirkens klokker og ambulancens hvinen, da underboen beslutter sig for det er tid til Ricky Martin på fuld drøn. Da overboen beslutter sig for at gå igang med boremaskinen, giver jeg op. Der er tydeligvis en konspiration et sted her, der blot venter på at blive afsløret.
Hybris slår til.... - Cagra - Wednesday 15-09-2004 kl. 18:48link til denne blog
CagraBrian og jeg har været oppe og træne i går aftes, og mens vi står og snakker ude foran min lejlighed, kigger Brian lidt skeptisk på at jeg bare parkere min cykel lige ude foran min opgang "Er du ikke bange for at stille din cykel der?" spøger han. "Nej Nej, der har den stået det meste af det sidste halv år, men undtagelse af fredag/lørdag natte" (stoler ikke på fulde folk på vej hjem fra byen i nærheden af min cykel) Tror I så ikke at når jeg kommer ud her til morgen for at cykle på arbejde, at der er nogle lorte-narrøv-spasser-ting som har nakket min cykel !! *Grrrr*
du ved du er på amager,når.. - jesper a - Wednesday 01-09-2004 kl. 12:49link til denne blog
jesper aen fucking alko-fucking fuckhead fucking nabo alko-fucking-holiker har trådt i en lort, og slæber det med sig ind i opgangen, så der ligger fucking lort i fucking opgangen, og stinker. og opgangen bliver fucking vasket én gang om månden,e. fucking l. fuldstændig ligeglad med sine omgivelser, ska bare op og drikke sine øl. FUCK!
du ved du er på amager,når.. - jesper a - Wednesday 01-09-2004 kl. 12:45link til denne blog
jesper a
Hjemme igen - Sejberg - Wednesday 18-08-2004 kl. 18:12link til denne blog
SejbergHey - så er jeg hjemme igen, efter et super år i the Promised Land! Og savner jeg noget særligt derovre fra bliver jeg tit spurgt, hvortil svaret må være: Vanilla Coke, Cherry Coke, Dunkin' Donuts, Blueberry Muffins, Blueberry Pancakes, Quizno's Subs, 12-13 kr unending Cokes, 650 g steaks og sidst men bestemt ikke mindst HOOTERS! Jeg prøver at få uploaded nogle pics fra min sidste uge i Argentina samt min uge i Yellowstone NP og min måned i Nevada & California inden alt for længe...
Post Danmark er stadig det mest pålidelige - ALJ - Monday 16-08-2004 kl. 11:43link til denne blog
Bilradio terror part 2 - nick - Tuesday 10-08-2004 kl. 19:15link til denne blog
nickJeg tror Jimmy skal være glad for at han ikke kører rundt og hører N&J i Iran...

Piskeslag for at spille højt på bilradio
Bilradio terror - Jimmy(v2.5) - Tuesday 10-08-2004 kl. 18:59link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay, så jeg kommer glad kørende i min (eller det er jo ikke MIN, men der en den jeg bruger) postbil og hører lystigt p3, da værten beslutter sig for at ødelægge det hele ved at spille Dick og Gay.. "Aha! jeg er jo foreberedt på dette!" tænker jeg, og skubber båndet med navnet "jimmy mix alpha 1" ind i afspilleren. efter et par sekunder af "heartattack man" kommer der den der frygtede båndsalat lyd, og det oldnordiske anlæg slår tilbage på N og C. Her prøver jeg så at ejecte båndet, men det sidder fast! og for at gøre ondt værre, er anlægget nu frosset, så jeg hverken kan slukke, skrue ned eller skifte kanal. Jeg kan muligvis her have råbt forskellige skældsord, hylet, knurret og mumlet "tag så det billede" og "jeg har kagen". Overvejede kort at flå nøglen ud og blokere gothersgade i fem minutter til sangen var slut, men havde en tidsplan at overholde.. Så for at konkludere: ikke alene er N og C's musik usandsynlig dårlig (og det ved jeg nu. har jo været tvunget til at høre en hel sang), men deres ondskab og defekthed påvirker tydeligvis elektroniske modtagere. Jeg gruer ved tanken om hvad det gør ved menneskelige aktive lyttere.. Håber ikke jeg har taget skade.
//intet emne// - Blandingsbatteri - Friday 30-07-2004 kl. 23:50link til denne blog
BlandingsbatteriJeg fatter hat af blogs.... :P
//intet emne// - Blandingsbatteri - Friday 30-07-2004 kl. 23:50link til denne blog
BlandingsbatteriDet var selvfølgelig Martin V der skrev nedenstående....
Hvorfor regner det ikke ??!!!!??? - Blandingsbatteri - Friday 30-07-2004 kl. 23:48link til denne blog
BlandingsbatteriHvorfor sidder der en masse fulde mennesker på græsplænen og larmer.... har intet imod druk, osv... men kunne de i det mindste ikke gå indenfor og larme.... nu har jeg så valget mellem, 1) at lukke vinduet helt, og så dø af varme mens jeg prøver at falde i søvn, eller, 2) at lade vinduet stå på klem, og så prøve at falde i søvn mens de larmer..... ARGH!!!!!!
En dårlig Idé - Jimmy(v2.5) - Thursday 22-07-2004 kl. 16:52link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jesper og jeg mente vi havde fået en god idé. Vi tog en så "super size me". Men fordi vi måske ikke ville mcD nogensinde mere bagefter måtte vi mcD'e den en sidste gang. og i "the spirit of the movie" skulle vi selvfølgelig begge have en ekstra stor menu.. Vi var selvfølgelig lidt sent på den og den hurtige cykletur gav lidt kvalme. det gjorde det ikke bedre da han i filmen knækkede en mc menu noget op.. eller da man så en mave operation..
alt i alt en dårlig ide. men se filmen. den er cool.
Startsiden - nick - Wednesday 07-07-2004 kl. 19:17link til denne blog
nickJeg har prøvet at opdatere startsiden lidt. Hvis du gerne vil beholde den gamle startside så peg din browser hen på: start-old.asp

Du kan stadig bruge baggrundsbillede på din startside. Nu fylder det hele siden og ikke kun midten som før. For at sætte et baggrundsbillede skal du klikke på Opdater info i bunden af siden. Billedet du bruger skal ligge et sted på nettet, og der kan være lidt problemer hvis der er sære tegn i url'en. Her er et par eksempler på billeder der virker: ex%20sparks%201.jpg og mplogo_art.gif
Rejsebeskrivelser... - Sejberg - Thursday 24-06-2004 kl. 13:18link til denne blog
SejbergJeg glemte lige at skrive, at hvis nogle skulle være interesseret i beskrivelser af vores rejse, så send lige en mail på sejberg@isic.org og så sender jeg dem som mails - de er nemlig lidt for lange til at blog'e synes jeg...
Mugroulade - Sejberg - Wednesday 23-06-2004 kl. 22:39link til denne blog
SejbergForklaring foelger senere... saa er der opdatering af billederne fra Argentina plus nogle ekstra panorama-billeder fra Peru og Easter Island i de respektive mapper/albums paa http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Salida K&J - Sejberg - Thursday 03-06-2004 kl. 14:26link til denne blog
SejbergJa, saa skrider vi endelig fra Peru - flot land men FUCK hvor indbyggerne er begyndt at gaa os paa nerverne! Saa nu flyver vi til Chile! Der er uploadet de sidste billeder fra Peru paa http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Kokainte - Sejberg - Friday 28-05-2004 kl. 12:38link til denne blog
SejbergHvorfor ik'??? http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Mormortrusser - Sejberg - Friday 28-05-2004 kl. 12:36link til denne blog
SejbergHvorfor???
Vaskedag - Jimmy(v2.5) - Monday 03-05-2004 kl. 18:45link til denne blog
Jimmy(v2.5)Jeg hader at vaske tøj.
Først skal man bære det ned i kælderen. Så skal man vaske lortet mens man prøver at virke interesseret i den småsnak de andre vaskere fyrer af.
Og til sidst skal man tørre tingene.
Jeg valgte tørretumbleren.
Dumt valg. Da jeg var ved at ligge (lægge?) tøjet sammen bagefter, DRYPPEDE noget af det der mærke der sidder i nakken på trøjer, på min hånd. Det eneste symbol der ikke var smeltet til ukendelighed på nakke-mærket var symbolet for "tørretumbling forbudt". suk...
Prut - [16c]LondonLars - Friday 30-07-2004 kl. 23:49link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg vil have et LCD display i min computer....
Så er der billeder fra Hawai'i - Sejberg - Friday 02-04-2004 kl. 21:29link til denne blog
SejbergSom jeg lovede er der nu billeder fra Hawai'i på http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Back from Hawai'i - Sejberg - Thursday 01-04-2004 kl. 22:58link til denne blog
SejbergJa, så er jeg jo kommet hjem fra Hawai’i, og ved dårligt hvor jeg skal starte med at fortælle om det! Når jeg tænker over det er det lidt overvældende at tænke på at jeg på blot én uge på The Big Island of Hawai’i har vandret på verdens mest aktive vulkan, som har været i kontinuert udbrud siden starten af 80erne, vandret gennem tropisk regnskov næsten uberørt af mennesker og gennem grønne dale med et utal af vandfald og små strømme, gået på Green & Black Sand Beaches med, ja gæt engang, hhv. grønt og sort sand og med store Hawaiianske havskildpadder der ligger og nyder solen, og jeg har set kæmpestore Humpback hvaler ”hoppe” (breach) og kaste hele deres ca. 30 tons tunge krop helt op over vandet for derefter at lande igen med et enormt plask, og sidst men bestemt ikke mindst så har jeg svømmet med en flok på ca. 100 vilde delfiner ud for vestkysten af øen. At svømme med disse yndefulde væsener, og se dem lege og ”hoppe” højt op i luften (nogle gange omkring 4-5 m) og høre deres hvine- og kliklyde og samtidig høre Humpback hvalerne kommunikere i deres sørgmodige lyde er helt sikkert en af de mest fantastiske oplevelser jeg nogensinde har haft!!!

Det er helt sikkert den bedste rejseoplevelse jeg nogensinde har haft!! Det burde være en menneskerettighed at have mulighed for at besøge Hawai’i, og selvom det var min første tur dertil, så er det bestemt ikke den sidste!!

Der vil snart være billeder på http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
Biltyve.. - nick - Monday 29-03-2004 kl. 10:20link til denne blog
nicksux, men når de er dumme er de sku' meget sjove.

Fiat Uno Turbo ie stjålet

Det er forøvrigt en ret fin bil, så det er ekstra godt at den er kommet tilbage igen Bilgalleri.dk.
Beetlebum - nick - Saturday 27-03-2004 kl. 02:38link til denne blog
nick....genialt...
DSB og deres priser - [16c]LondonLars - Tuesday 23-03-2004 kl. 21:31link til denne blog
[16c]LondonLarsJeg har egenhændigt afsløret DSB, og deres gangster-metoder, år det kommer til deres prisstigninger! Grunden til stigningerne, fandt jeg ud af på vej med Øresundstoget, det der kører fra Helsingør til Malmø. Da vi nærmer os Københavs Hovedbanegård, oplyser togføreren os om, at passagerer der skal videre til Malmø, skal benytte togets forreste vognsæt, da det baggerste togsæt ville blive koblet fra på Hovedbanegården - ikke noget underligt i det - men bagefter kommer manden med, hvad jeg vil kalde det, en kryteret form for engelsk, garanteret DSB kodesprog (jeg er pt. igang med at lave en DSB håndbog, så man kan tyde hvad det er De siger), hvor han siger: "Passengers for Malmø, will have to change to the front part of the train. This is because the last part of the train will terminate at Copenhagen Central Station." Så var det jeg sad og tænkte: "SÅ er det sgu da klart at billetpriserne bliver ved med at stige, når de på en strækning, hvor togene kører en gang i timen, hvis ikke mere, hver gang ødelægger et halvt tog til en værdi af flere millioner kroner! Jeg siger at vi skal lave en demonstration imod DSB's gangster-metoder for at presse priserne op! Vi finder os ikke i det mere!
Rettelse - [16c]UdgaardsLoke - Friday 19-03-2004 kl. 01:26link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeKlokken kom ikke med som jeg troede, men lige nu er den 04.26
EØ - [16c]UdgaardsLoke - Friday 19-03-2004 kl. 01:25link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeBeviset på at EØ sutter røv -se klokken, og er jeg færdig... nejda:=
Back from New Orleans... - Sejberg - Wednesday 17-03-2004 kl. 20:19link til denne blog
SejbergHejsa igen. Så er jeg kommer hjem fra New Orleans, a.k.a. "The Big Easy" og "Crescent City". Det var en super tur og vi havde
godt 25C om dagen og 16-18C om natten. "Crescent City" kommer af at Mississippi River danner et U hvor New Orleans ligger i bunden, dvs. er halvmåneformet, og derfor "Crescent City". "The Big Easy" er et en ret god beskrivelse af New Orleans, idet livet der er stille og roligt, og selv billisterne har masser af tid og har intet imod at vente på du går over for rødt 10 m fra fodgængerovergangen. Og i French Quarter er der nærmest helt stille om dagen og med varmen og de mange hyggelige caféer er det som en doven sommer-søndag, hvilket er enormt afslappende. Men om aftenen skifter kvarteret fulstændigt karakter, og især Bourbon St. i French Quarter bliver til den vildeste party-gade med barer, clubs og strip joints (blandt de bedre kan
"Larry Flynt's Hustler Club" og "Hustler's Barely Legal" nævnes...) skulder ved skulder hele gadens længe. Jeg har aldrig set så mange barer og mennesker på gaden nogen steder - ret fedt! Og så er det det eneste sted i USA hvor det er lovligt at drikke alkohol offentligt, så der er masser af "beers & drinks to go" boder langs gaden med bl.a. "Huge Ass Beers" "Hand Grenades" som nogle af de mest populære øl/drinks. Og i bedste Girls Gone Wild stil er der MASSER af lækre piger der, selvom det ikke længere er Mardi Gras, flasher både tits og beavers hvis der bliver kastet et par 99 cents plastic-perlekæder - "beads" - til dem. Som
regel står fyrene på på balkoner og smider beads ned til de piger der nu flasher, men man ser nu ofte piger stå oppe på balkonerne og flashe - ret morsomt!! Og så er det et af de få steder hvor man kan råbe "show me your tits!!" til en pige uden af blive bitch slapped, og hvor en stor bunke mennesker kan finde på at stå rundt om en enkelt pige og chante "show your tits,
show your tits"... og det ender med hun gør det!

Men vi fik set mere end bare bryster på vores tur - vi var ude at sejle med hjuldamper på Mississippi-floden, henne og se en af
kirkegårdene med "above ground" gravsteder - dvs. med mausoleums osv. (nogle af scenerne i Interview With A Vampire er optaget
på en af disse kirkegårde i New Orleans) og så var vi en tur ude i noget Louisiana's maskland og sumpe og spotte gators... ret god tur også. Airboats er for sjove at sejle med!

En af dagene kommer der billeder derfra... så det er bare at tjekke http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg en gang imellem!
Tidsrejse - Jimmy(v2.5) - Wednesday 03-03-2004 kl. 21:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Godt.. Så jeg kommer kørende af nørresøgade og kigger over søerne, over på neonskiltene på den anden side. Der er nemlig et skilt der viser dato og tid, hvilket jeg på det tidspunkt følte ville være rart at vide. Der hvor uret burde være er der bare en streg. Der hvor datoen står, flimrer tallene fra 1-31 rundt i, hvad der ser ud til, tilfældig rækkefølge. Der hvor der normalt står de tre første bogstaver af måneden, blinker tilfældige bogstaver rundt.
Jeg tænker ikke videre over det.
Da jeg kører samme vej tilbage ser jeg lysshowet igen, men det stopper pludseligt. på 8 sep 2003.
Jeg kan kun komme til en konklusion....
Jeg er rejst tilbage i tiden....
Så den post jeg netop har hentet, skal slet ikke hentes af mig, men en postmand fra sidste år. Jeg har lavet rod i tid/rum kontiniuteten..
Jeg skynder mig tilbage til centralen og kigger på min telefon. Jeg er tilbage i min egen tid. Med hamrende hjerte løber jeg af trapperne til chaufførrummet, kaster døren op og løber forvirret ind. Der sidder kun Carsten.. Jeg kigger på ham med vilde øjne og siger "Carsten, Carsten! Du er nødt til at tage med mig tilbage!"
Carsten ser sjov ud i ansigtet og siger "Tilbage hvor?" (her kan Jimmy næsten ikke holde masken, jeg mener, det er jo PERFEKT!) hvortil jeg svarer, med dyb rungende stemme "Tilbage til FREMTIDEN!"... dyb stilhed.... Nu er han også overbevist om jeg er gal..
Så er der billeder fra Washington, DC - Sejberg - Tuesday 17-02-2004 kl. 03:27link til denne blog
SejbergHeysa. Ja, så er jeg tilbage fra min tur til DC med alt betalt - det var det sygeste hotel til $500 pr nat!! Godt man ikke selv betaler! Washington, DC er en fed by med masser at lave ligemeget om man er til museer (de 15 museer The Smithsonians er alle gratis), memorials og arkitektur, shopping og hængen ud i Georgetown eller til byture ved fx. Dupont Circle eller Adams & Morgan hvor der er tonsvis af barer, restauranter og natklubber - bl.a. en ved navn Madam's Organ med live musik og en cover charge på sølle $3 og øl til $1!! Her til vinter er alle springvandende og Reflecting Pool (mellem Washinton Monument og Lincoln Memorial) hvor Washington Monument spejles i tømte for vand. Øv. Det er fra foran Lincoln Memorial og mod Reflecting Pool og Washington Monument man altid ser anti-krigsdemonstrationer i tv og i film og der er da også masser af hippie-boder med antikrigs tingeltangel og et par stykker med shoulder tags, arnbånd og dog tags fra the US Army osv. osv.... hvis nogle er interesserede i billeder er der en del på http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg som sædvanligt!
Handyman - Jimmy(v2.5) - Friday 30-07-2004 kl. 23:52link til denne blog
Jimmy(v2.5)Kommer der endnu en omgang af programmet "handyman" på tv, må jeg melde mig.
Jeg skulle sætte et nyt spejl op i søndags.
Dette spejl skulle have fire dimser boret ind i væggen for at holde det.
For at finde ud af hvor de skal sidde, holder jeg spejlet op mod væggen mens jeg prøver at markere hjørnerne med en blyant.
Spejlet smutter.
Rammer håndvasken.
Det holder.
Falder videre på badeværelse gulvet.
Det splintrer.
Og det føltes som om det ramte mit skinneben.
Henter en kost og noget avispapit til skårene.
Mens jeg fejer op ligger jeg mærke til blodet.
Det kommer fra mit skinneben.
der sidder et særligt ondt stykke spejl stikkende ud af det. Da jeg hiver det ud syntes jeg næsten den lille reflektion på skåret griner af mig gennem blodet.
For fejet op og støvsuget. Fik alle stumperne, inklusiv dem der skar mine fingre mens jeg samlede op.
...eller næsten alle. Fandt den sidste stump (håber jeg) i dag med min fod mens jeg var i bad.
frit valg - Carsten L - Saturday 14-02-2004 kl. 23:13link til denne blog
Carsten Ljeg er sku ligeglad! gabbbbbb
Netradio - nick - Monday 26-01-2004 kl. 15:36link til denne blog
nickHvor er det dejligt at man i ro og mag kan sidde og lytte til de interviews som man gik glip af pga. manglende overblik over radioprogrammerne. F.eks. kan man hører interviews med Kashmir i Kronsj og Nicolas Kiesa i samme program. Tilmed er kvaliteten helt fin.
Billeder fra Florida & Chicago - Carsten L - Friday 27-08-2004 kl. 14:26link til denne blog
Carsten LHey der, så er der kommet en masse billeder fra min tur til Florida plus nogle billeder fra Chicago her ved vintertid på http://photos.yahoo.com/jimmy_sejberg
...at logge ind - Sejberg - Tuesday 13-01-2004 kl. 01:47link til denne blog
Sejberg
Ja den blog nedenfor var så fra mig... glemte bare - Sejberg - Tuesday 13-01-2004 kl. 01:46link til denne blog
Sejberg
Allans pornoparadis! - Sejberg - Friday 27-08-2004 kl. 14:26link til denne blog
SejbergHej drenge! Håber vinterkulden ikke fryser jer helt inde... selv er jeg lige kommet hjem fra Key West efter næsten en måned i Florida. Og Key West må være paradis for Allan - der var næsten lige så mange tittiebars og pornobutikker som drankere på Provsten! Der var alt fra alm. pornobutikker, peepshows og "Naked Lunch" til, and I quote, "Live Nude Adult Entertainment In Private Rooms"! Mon det er den pæne måde at sige bordel på...??? Og så var der en bøsse der lagde an på mig... midt på den travleste gade... skummelt. Men ellers kan Key West og Miami Beach (damn, hvor var der mange piger i små bikinier og thongs!) varmt anbefales!
//intet emne// - Riley - Thursday 01-01-2004 kl. 09:59link til denne blog
Riley... og et godtr nytår!
Glædelig jul - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 24-12-2003 kl. 16:20link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJa, jeg ville også lige ønske alle på SPO en glædelig jul:)
Glædelig Jul! - nick - Tuesday 23-12-2003 kl. 12:52link til denne blog
nickNu mangler vi bare lidt sne...
jaaa - nick - Sunday 14-12-2003 kl. 10:59link til denne blog
nickDet vil være fedt hvis Frederik får en søn der kommer til at hedde Pong... Så kan vi endeligt få en Kong Pong.
Der ER druk hos Troels i aften - nick - Friday 12-12-2003 kl. 16:38link til denne blog
nickDer ER druk hos Troels i aften, men ikke hos LondonFars og Kvajli! :D
Der er IKKE druk hos Troels i aften - [16c]UdgaardsLoke - Friday 12-12-2003 kl. 09:18link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeDer er IKKE druk hos Troels i aften,
men evt hos LondonFars og Kvajli! :D
Jeg er glad for... - nick - Saturday 22-11-2003 kl. 00:14link til denne blog
nick... at jeg har en personlig tv guide der ringer til mig kl 03:02 og fortaeller mig at der er Vampyrernes nat paa TCM.... Det er service!
SPO - [16c]UdgaardsLoke - Friday 21-11-2003 kl. 11:53link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSe venligst indlæget "Spo skal tilbage"
Sony PSP - nick - Wednesday 05-11-2003 kl. 15:09link til denne blog
nickDet maa jeg nok sige, den ser da ret cool ud (godt nok er det sikkert stadig en mockup prototype, men aligevel). Der ligger et billede her hos gizmodo og de har ogsaa lidt info (og links) paa denne side.

4.5" widescreen skaerm i en oploesning paa 480x272, indbygget WiFi og et lagermedie p?1.8GB er naesten for godt til at vaere sandt.
Russerne er her!!!!!! - Sejberg - Sunday 26-10-2003 kl. 21:09link til denne blog
SejbergJA s?har jeg oplevet endnu en typisk amerikansk ting... udover alle de vanvittige pr?ikanter med megafoner og skilte p? s?m?er man i ny og n?ogs?en madman med "kommunismofobi"... som fx. manden p?N. Michigan Ave. idag med megafonen og skiltet hvor de f?ste to linjer sagde "The Russians army is here on the streets! Only they are dressed in civilian clothes, so..." og s?fik jeg ikke l?t mere i forbifarten... sjovt...
Hooters - Sejberg - Monday 13-10-2003 kl. 13:33link til denne blog
SejbergJa saa fik jeg besoegt Hooters, og hvad kan man sige? Super koncept! Oel, chicken wings og laekre piger i uniformer som bestaar af en meget stram undertroeje og de mindste og strammeste hotpants jeg nogensinde har set - de var som malet paa og saa korte at jeg slet ikke fatter det!!!!!! Se DET ku' vi li'!!
Spo er p?vej tilbage? - brian - Monday 06-10-2003 kl. 07:36link til denne blog
brianHey hey.. Fik lige kigget lidt p?bloggen. Startsiden er ogs?nogenlunde oppe at k?e og polls viser de rigtige resultater, m?hellere teste den...
Billeder - nick - Wednesday 20-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickJeg har fået lagt et par billeder op på min side nk-h.dk/pictures, dels fra Colombo og dels fra Trincomalee der ligger på den nord-østlige side af øen. Det er kun et års tid siden vejen til Trincomalee blev åbnet igen, og militæret passer godt på byen der har en stor naturhavn (den nord-østlige del har gennerelt været Tamilsk og vejen op til Trincomalee har været lukket i 20 år). Derfor blev det heller ikke til nogle billeder af Fort Fredderik, da det nu er en militærlejer og en fyr med en ak47 mente ikke at vi skulle tage billeder der...

Vi tager til Maldiverne senere i aften, så jeg når nok ikke at uploade mere før jeg er tilbage i Colombo (søndag).
Hmm... - Sejberg - Wednesday 20-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
SejbergDet sidste "Ses" skulle have været på linjen under... hvor grimt er det man ikke kan lave linjeskift??!! Nå men det hører altså ikke til adressen...
Glemte lige noget... - Sejberg - Wednesday 20-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
SejbergJeg glemte lige at skrive at der ligger nogle billeder fra Chicago og snart kommer billeder fra Niagara Falls og New York City på http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/jimmy_sejberg/ Ses.
Så er jeg endelig kommet on-line! - Sejberg - Wednesday 20-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
SejbergHej alle sammen! Så er jeg endelig kommet på nettet... men det var også værd at vente på. Jeg downloader med ca. 160 KB/sek i gennemsnit og giver 10$ om måneden!

Sjovt at noget af det første jeg ser på vej til Downtown Chicago efter max 10 min i tog er en Hooters!!! Man skulle næsten tro det var et tegn ovenfra....
En anden underlig ting - måske endnu et tegn? - er at efter ikke engang at have været her en uge får jeg tilbudt en 2 værelses andelslejlighed i hvidovre ikke så langt fra Valby....

Nå men I vil vel høre lidt om hvordan der er herovre. Der er 4 ting der er masser af: Dunkin´ Donuts (som regel med en en politibil udenfor, hvis den ikke lige holder foran McDonalds), Starbucks Coffee, tiggere og mere eller mindre halvfede kvinder og også nogle næsten slanke men alle med é ting til fælles: BIG FAT ASS!!! Fuck nogle store røve der er herovre!!! Jeg tror jeg har set 2 gode røve i min tid herovre, og den ene var fandeme på en der vel var 40 år!!
Desuden er der en masse kæmpe parkeringshuse i alt fra 2-10 etager i The Loop (Downtown Chicago).

Nå men jeg må videre i teksten: Jeg har været ved Niagara Falls: Fedt. Meget imponerende. Derefter tog jeg til New York - ankom om aftenen samme dag som det meste af strømmen kom tilbage efter blackout´et om morgenen. Det gjorde at man ikke kunne komme op i Empire State Buildings Observatory på 86. etage idet elevatorerne ikke virkede. Lidt øv; men ikke så meget da det jo kun er 86. etage og skryskaberlandskabet er meget mere imponerende i Chicago; især set fra 103. etage af Sears Tower. Nå men jeg vil smutte i seng. Hyg jer nu! Nå ja og btw så kan man få en 3GHz P4 bærbar NYC for ca. 1200$ (~8000kr) og en lidt langsommere Compaq Presario (vistnok omkring 5-600MHz) men stadig med dvd og tråløst net for ca. 600 $ (~4000kr). Lækkert nok!
Sutter lut? - Blandingsbatteri - Monday 11-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
BlandingsbatteriEr det ikke noget med at man kan hente nogle opdateringer fra windows updateringssiden, der skulle løse problemet med hackere der udnytter den der fejl i xp? Ellers er vi da alle på r*ven!
Windows sutter lidt - Riley - Monday 11-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
Rileyså crasher windows, hvorfor mon det! nå jo der er noget med en bug der gør at folk kan snige en trojan ind på den og crashe den! fedt...
Hjemme igen - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 06-08-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er jeg tilbage... Efter en herlig tur med en temperatur på mellem 32-40!!! hver dag, og en masse dejlig mad! Selvfølgelig må man heller ikke glemme de lækre biler de kører rundt i, Lotus, Porsche, Ferrai, Rolls og man kunne blive ved... Ville bare så gerne dele det med jer...
ved destinationen - nick - Wednesday 30-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickSå nåede jeg frem, og har også nået at sove et par gange (ahh).. Emiraterne stillede med en 777-300 som er indrettet ligesom A3xx serien, så der var dejligt meget plads til knæene på den sidste del af turen. Jeg sidder nu med en varm kop kaffe og har udsigt til at nogle folk forsøger at bygge en swimmingpool oven på en tre etagers parkeringskælder, ret hyggeligt :o)

ps. jeg er ligenu connected med 26.4 Kbps, så jeg forsøger at holde fil størrelsen nede på billederne.
ps. - nick - Monday 28-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickder ligger en mand og sover unden den sofa jeg sidder i... nok ikke nogen dårlig ide..
KLM - Forever Delayed - nick - Monday 28-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickja, så nåede jeg da til Dubai (hvor deres trådløsenetværk er gratis.. måtte betale nogle kr for at bruge det i CPH). Nå, men, begge de KLM fly jeg har været med i dag har været forsinkede, ret fantastisk. Også fantastisk at de ikke har gjort noget ved kabineindretningen i deres 747-400, den lignede meget den luftwaffe havde i begyndelsen af 90'erne, komplet med manglende afdækning over lamperne i loftet og gabende huller mellem plast og aluminium. Den sidste del af turen (Dubai - Colombo) skal jeg flyve med Erimiraterne (eller evt. Lankanair, de kører noget codeshare) og de bruger normalt nogle fine Airbus A3xx, så det bliver forhåbenligt mere behageligt. Nå, min computer er vidst ved at gå død for strøm igen (radioen i netkortet sluger en hel del). Jeg må finde på noget at lave de næste 2 timer (skal vidst flyve 02:50, og kl er nu her 0:38)...
Nasseprins - [16c]UdgaardsLoke - Monday 28-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHan nassede da på deres trådløse net...:o)
Snakkede med ham over ICQ'en imens!
Nicolai...den fødte nasser - [16c]LondonLars - Monday 28-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]LondonLarsFortår jeg det ret, at du med din egen bærbare lichede på deres trådløse net? Det ville være stort...eller brugte du bare en af ders computere?
CPH... - nick - Monday 28-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickhmm.... skulle flyve 10:05, da min far havde et møde kl 9 blev jeg sat af i lufthavnen kl 7:50. Det tager så en time(!) før jeg er blevet checket ind (hvorfor tror folk at de kan medbringe en en meter lang kasse med frostvare som håndbagage? og hvorfor begynder man at pakke om foran check ind skranken når man får atvide at man har overvægt? (det havde jeg så også, men det så de igennem fingre med "denne gang", yeah right...)).

Nå, får købt lidt ind og vader over for at se hvilken gate KL1126 skal afgå fra. Men der står ingen gate, tilgengæld står der nu at flyet er forsinket og først afgår kl 10:45 (forventet...). Nå, men hvis jeg bare når flyet til Dubai kl 13:45 i Amsterdam så er jeg glad... Så kan jeg da side her og bruge CPH's trådløse net så længe...
Det måtte jo ske... - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 26-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJa, så er min tid som selvstændig erhversdrivende slut. Jeg har valgt at dreje nøglen om, sælge mine sidste vare og tømme selskabet for resterende værdier. Herfra vil jeg nu fortsætte som studerende, tro det eller lad være!
E-mail - Sejberg - Tuesday 22-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
SejbergHvorfor står der to flaskjer wehiskey i vejen når der bliver sagyt "gode kasser" af kasper!!!!!! Bte¨w.... min (pt - jeg erlidt småpstibv) e-ailæ i usa er sejberg@isic.org!!!! In case nogleerwtribve nok til at skrive....
Kiesa til Minardi - nick - Sunday 20-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickMinardis Justin Wilson skifter til Jaguar, og Nicolas Kiesa kører Formel 1 for Minardi. Det er jo for fedt!
FIFA... - nick - Sunday 13-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickJeg har bikset er regneark sammen til FIFA turneringen, og skrevet en lille anvisning i hvordan det bruges i denne artikel. Jeg håber det giver mening og at det bare er lidt lettere at bruge end det var at lave....
Housewarming - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 02-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg sagde vist noget om housewarming den 26 juli, og som det ser ud lige nu, er det faktisk slet ikke sikkert det bliver den dato ... men jeg prøver at finde ud af hvem, hvad, hvor, hvordan, hvornår og hvorfor så hurtigt jeg kan!
Internet update - [16c]LondonLars - Wednesday 02-07-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]LondonLarsJa, det er de sjoveste ting man kommer ud for når man ringer til TDC med et problem! For ca. 3 uger siden, gik mit internet ned, og selvfølgelig var det lige da mit nettræf skulle holdes!! Vi ringer mange gange til TDC for at få dem til at hjælpe os med problemet.....alle de gange vi ringer får vi fat i den samme person, som bliver ved med at sige at det er min switch der er noget galt med! Vi prøver alt, også at købe en ny switch, men intet hjælper....igår ringer jeg så til TDC igen, får denne gang fat i en ny medarbejder, forklarer ham problemt, hvorefter han siger til mig: "ingen problemer, vi sender dig en ny router med det samme"! Den modtog jeg så her til morgen, og underligt nok var det ikke min swich der var noget galt med, men routeren! FANTASTISK! Nu har jeg jo købt en ny switch, som jeg jo ikke kan bruge noget.....kan jeg så forlange at TDC betaler mig for den switch jeg købte?
Troværdighed.. - nick - Saturday 28-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickFinn Morsing der tidligere har været ansat hos Microsoft skriver i en artikelberlingske.dk at hvis der i Linux distro'erne er blevet kopieret kode fra den oprindelige Unix kode så rissikere brugerene (firmaer og privatpersoner) åbenbart at stå som hælere. Hvordan man ikke kan være i god tro når man som firma lægger mange penge hos f.eks. IBM, HP eller SUN, eller når man som privat bruger henter software efter at have læst GNU'en er mig en gåde. Finn Morsing advare tilmed mod at indkøbe Linux systemer... Han slutter af med denne linie "Det borger ikke for troværdighed", nej, det gør artiklen vidst heller ikke...

Heldigvis er der folk der gør noget, desvære bliver det vel højest til en rettelse på et par linier bagerst i avisen.. Sslug skriver til Berlingske.
Opvask.. - nick - Thursday 26-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickopvask.. hvorfor lige op?.. jeg vasker altid nedad.. mest fordi vasken oftest er placeret nede i forhold til mit hoved.. det burde hedde nedvask..
Wasabi - nick - Wednesday 25-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickJean Reno som golf ninja i noget der minder om en mindre plat version af Taxi uden biljagter... ganske underholdende :)

ps. Luc Besson holder!
Matrix Reloaded - Jimmy(v2.5) - Sunday 22-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay.
Så min bror har fået en vhas kopi af en koreansk bootlegudgave af matrix 2 på dvd af en af hans venner.
Efter sigende skulle de engelske undertekster værre helt hen i vejret.
En phrase som "hmmm...upgrades..", bliver tekstet som "them up gays"
Jeg må have fat i den dvd!
God service - nick - Saturday 21-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickJeg forudbestilte for et stykke tid siden det nye Manics album hos cdwow.com. I går aftes ville jeg lige se hvornår den bliver udgivet og der ser jeg så at der også kommet en Digipack version, den er naturligvis federe så kl 03:11 skriver jeg så en mail til dem og spørger om de kan ændre min ordre. Kl 03:37 skriver de så tilbage at de har annulleret min første ordre og beder mig så om at bestille den anden cd istedet. Dejligt at se et firma der svare på spørgsmål på 26min fredag nat, det kunne mange danske firmaer lære noget af :o)
Projekt del 2 - Jimmy(v2.5) - Sunday 15-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay.... Man KAN åbenbart skrive et bachelor projekt på en weekend (hvor resten af holdet har brugt to måneder), bruge ingen data (hvor de andre havde lavet komplette markedsanalyser)og ikke læse til eksamen og STADIG BESTÅ!
Jeg fatter intet....
Jeg tror bare jeg tager mit 6 tal og holder min kæft.
Nu mangler jeg bare en stattistik eksamen hvor jeg ikke må få 00.
Bachelor? - Blandingsbatteri - Thursday 12-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
BlandingsbatteriWell, noget kunne altså tyde på at jeg i januar fik min bachelor, men at jeg i min ignorance ikke har været klar over dette. Hvorfor, spørger "man" så? Tjae, det lader til at at man med min studieordning skal have et gennemsnit på 6.0 (uden nogen oprundinger) for at bestå bacheloren. Det er altså ikke nødvendigt at bestå selve bachelor opgaven. Hmm, det virker lidt forkert, men med den nyeste reform skal alle fag vist også bestås før man kan blive bachelor. Dette træder i kraft september 2003. Er jeg lidt et svin? Måske. Men jeg er under alle omstændigheder "klar" til at påbegynde overbygningen (kun et¨år forsinket. Hvis jeg havde opdaget det i tide, kun et halvt år forsinket). Nå, ja, er der forøvrigt nogen der er interesseret i at ansætte en BA.jur med 6.0 i gennemsnit?
Travl weekend - nick - Thursday 12-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickTom Kristensen har placeret Bentley #7 på pole position i Le Mans (2,2 sek. hurtigere end den anden Bentley), Jan Magnussens Audi #5 starter som nr 5 og John Nielsens og Casper Elgaards DBA-Zytek #26 starter som nr 16 (men hurtigst i deres klasse, 2 sek. hurtigere end Lola-MG'en på 17. pladsen). TV2 og Zulu sender sammen alle 24 timer (og lidt før og efter). Derudover kørers der Formel 1 i Canada søndag aften (praktisk nok efter løbet i Le Mans er slut), med tidskørsler fredag og lørdag aften. Tidskørslerne vises på Viasat Sport og selve Formel 1 løbet sendes på 3+.


Jeg kan anbefale at lytte lidt til Radio Le Mans i løbet af weekenden, de har nogle udemærkede kommentatore og en masse inteviews med lidt musik imellem. Der ligger et direkte link her www.nk-h.dk/lm.


Hvis i har lyst til at se noget race kan i bare komme forbi, jeg sidder nok aligevel enten foran tv'et, eller med computeren og webradio i haven :o)
Lellinge - Skensved - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 11-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeSå er det tid til lokalbraget Lellinge-Skensved, Derfor tænkte jeg på om nogen af jer ikke kom forbi Lellinge station søndag d. 15/6 2003 kl 11.00 for at se verdens to, selvudnævnte, bedste fodboldspillere i aktion, og jo, jeg taler om vores alle sammens Carsten Hårvad, kendt for udtalelser som: "Angriber har mere plads i Premier Leauge end serie 5" og Allan "Pubæh" Riley kendt for udtalelser som: "Jeg er den bedste til fodbold, og alle andre ting" Håber I møder talstærkt op for at se disse to fænomener i kamp...
TV og Amatørhåndværkere - Jimmy(v2.5) - Wednesday 11-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Okay. Så jeg er lige kommet hjem fra arbejde og ligger og iagttager den gode Mogens Rubinstein forklare om SARS og økonomien i luftfartsbranchen.
Jeg hører min ovebo begynde at bore. Jeg hører en skratende lyd, som jeg går ud fra er boret der der ridser hen over en overflade, efterfulgt af et højt "FUCK!".
Da det lyder som om hun har fået boret under kontrol og det lyder som det kører, forsvindeer den kære mogens fra mit tv og bliver erstattet med.....intet. Dette er også sandt for de andre kanaler.
Min overbo må også have set tv (måske er det derfor boringen ikke går så glat?) få hun kommenterer igen situationen med ordene "Fuck! LORT!". Det næste jeg hører, mens jeg møjsommenligt slukker for tv'et, er at hun ringer til viceværten.
Jeg fandt aldrig ud af hvad Mogens havde at sige om SARS'es inflydelse på centralations tendenserne i flysektoren.....
long island ice tea... - Riley - Sunday 08-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
Rileyvil jeg gerne advare imod... ÆV!!!
Allan - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 07-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHvad gør man når Allan skal hjælpe med at male, og manden ligger og sover i samtlige timer han er på stedet, for derefter at tage en liter kakao for så at blive kørt hjem, og som tak lægger han **** på Kaspers forsæde!?!
Murry Walker - nick - Saturday 07-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
nick"If that isn't a lap record, I'll eat the hat I don't normally wear."



Der er ikke langt mellem at være gal og genial..
Eksamen! - Riley - Sunday 01-06-2003 kl. 20:00link til denne blog
Rileyså er det slut, alle eksamner overstået...
nu kommer den ubehalige ventetid for at få at vide om man skal have faget igen, eller noget!
uha det er spændende!!
Og lige til sidst - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 31-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg skal betale et beløb på størrelse med Norge tilbage i skat, pga nogen har nosset gevaldigt i det ... Rigtig fedt, og nej, det er ikke mig selv!!!
Hvad gør man? - [16c]UdgaardsLoke - Saturday 31-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeHvad skal man gøre, når man aftaler at komme ud og overtage hus klokken 11, og når man står der lige på klokkeslettet, er konen i bad og manden har ikke pakket færdig! Han kigger undrende på os og siger så "Har vi gået fejl af hinanden?" Jeg mente da vi havde aftalt klokken 12, er der et sted I kan køre hen imens ... ARGHHHH hvorfor lige os??
Projekt - Jimmy(v2.5) - Monday 26-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Sådan skriver man ikke projekt:
Siger "jeg når det nok" indtil ugen før.
Opdager at der er en masse data man ikke kan skaffe.
mener at noter er godt, nok, man kan jo udbygge det senere.
Gå igang med at skrive de resterende 40 sider 2 dage før det skal afleveres.
sover ikke i de to dage. Spiser heller ikke. Bader heller ikke. Indtager ikke nok væde så man bliver svimmel af væskemangel. Aflevere uden at læse det igennem. Sover 17 timer i træk bagefter og går dermed glip af en general forsamling.

Hader skolen.....
Det er ved at være snart - [16c]UdgaardsLoke - Monday 26-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeJeg/vi skal snart flytte, og tænkte om nogle havde lyst til at male for nogle øl?
//intet emne// - [16c]LondonLars - Thursday 22-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]LondonLarshehe...han må da have røget hashis, ham der ekspedienten!
Tåber... - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickMan skal åbenbart være mere end almindelig dum for at få lov til at arbejde i ComputerCity. Jeg skulle som før nævnt bare have nogle nye TrackPoint caps da den der sidder på min TP560x efterhånden er blevet slidt og dermed glat. Nå, men, jeg prøver først ComputerCity i Hundige, men den er midlertidigt lukket pga. brand så jeg kører til Glostrup. Efter at have ventet i et pænt stykke tid ved deres service kasse kommer der endeligt en person der er villig til at lytte til min forespørgelsel. Jeg forklare ham hvad jeg skal bruge, han kigger underligt på mig og siger "jamen, vi sælger slet ikke IBM computere". Jeg kigger underligt på ham og spørger "hvorfor har i så et stort skilt hvor jeres logo er øverst, nedeunder det er der et stort blåt IBM logo, og nederst står der 'Bærebar PC'?". Han kigger igen underligt på mig og siger "vis mig lige hvor du ser det". Jeg får ham så til at gå 2 meter frem og peger op på skiltet. Han udbryder "Jamen, det er fordi vi engang har solgt IBM computere, nu sælger vi deres skærme!". Godt så, jeg spørger så om hvad han ville gøre hvis jeg nu inden for de sidste to år havde købt en ThinkPad hos dem og nu stod og manglede en TrackPoint cap, hans svar er noget i stil med "De der TrackPoint caps er jo så billige at det ikke vil kunne betale sig at vi skal have en person til at ringe til IBM for at bestille dem". Mit sidste spørgemål bliver så om der så ikke er andre i Glostrup der sælger ThinkPads, og her kommer der prompte et svar "Zitech!", da jeg ikke er så godt kendt i Glostrup spørger jeg naturligvis om kan kan give en nærmere forklaring af hvor det ligger. Joo, det kan han da godt "Falkoner Allé". Her giver jeg så endeligt op, går ud af butikken, kører hjem, og omlidt bestiller jeg dem så hos IBM for 28,75dkk. Jeg skal så nok vente et par uger på at posten får dem fragtet fra USA til Danmark, men det går nok…
Altså.. - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickMeningen kan læses i forummet (hvor spørgsmål høre hjemme).
Nå, nu vil jeg forsøge at finde ud af hvor man køber sliddele til en computer.. Kan man få en ekstre slidstærk trackpoint hætte?
HUH HUH? - Carsten L - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
Carsten Lhvad er lige meningen med denne blog?
HUH? - [16c]LondonLars - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]LondonLarsHvad er det her?
Fantastisk - [16c]UdgaardsLoke - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
[16c]UdgaardsLokeWow, nu vil jeg ringe til KH og brokke mig over inkasso trusler!
Godt initiativ! - Jimmy(v2.5) - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
Jimmy(v2.5)Er det det her du laver istedet for at læse til eksamen Nicolai?
Non-error version - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickNu skulle det virke uden fejl på startsiden.
Jeg har dog ikke fået lavet selve blogsiden og skrivesiden så pæn, men det kommer nok.
Perfekt - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickDet ser jo ud til at virke ganske godt.
Den giver godtnok en server fejl på startsiden, men hvad, det overlever vi nok...
ny test - brian - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
brianJeg vil også teste den her blog :o)
sovs - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nicksovse smovs
siodj - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nicksdkjfnldsnfewqp fjewq fewq f
ewq
smovsd xjo o j - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickdsfobsf
sfa
dsbfsaf
sasafdsa
yeah3 - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickfan
tas
tiskio33
yeah - Riley - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
Rileyfan
tas
tisk
endnu en lille test - nick - Wednesday 21-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nicker det ikke bare vildt?
Test - nick - Tuesday 20-05-2003 kl. 20:00link til denne blog
nickvirker det mon?
Reklamer