hmm, jeg har lavet lidt detektivarbejde, og har gravet følgende frem:
Første gang vi bryggede øl:
Nyt spo projekt (projekt spo øl)
Der ligger nogle
billeder i
tråden, i de metatags der ligger i billedfilerne kan man se at der er
6½ time mellem første og sidste billede.
Anden gang vi bryggede:
Spobryg V1.3
Lavede Jimmy smart nok en
oversigt over hvad der var sket :o)
#33 - Jimmy(v2.5) - Sunday 05-02-2006 kl. 02:28
12:15
5 kilo pilsner malt hældes i vandet ved temperatur 100 grader.
12:45
100 gram humle tilsættes af typen "spalt select 3,3%.
12:55
Der slukkes for varmen. Langsom nedkøling.
Dobbelt filtrering (grov si og køkken si)
1930:
Densitet efter filtrering: 1065 Temperatur: 60 grader.
21:45
Tilsætning af gær af typen Brewferm lager (12 gram)
Temperatur af urt: 42 grader.
Forventet gæringstid før flasketapning: 14 dage
(altså lørdag d.18 februar)
Hvilket så vidt jeg kan se giver
9½ time...
Skal vi satse på at vi er lige så hurtige som første gang, så vi starter brygningen en 6 timers tid før spo mødet?