![Carsten L](http://www.stolpaaos.dk/images/userpics/14.jpg)
Her er mit forslag til en menu. Forretten synes jeg ser meget god ud, men er dog lidt skeptisk mht. bulguren, synes det kommer til at virke lidt tungt.
Citronfromage er godt, men det er besværligt at lave i den mængde og smager ikke helt så godt med pasteuriserede æg som med rå æggeblommer.
Forret:
Lynstegte tigerrejer stegt med chili, ingefær, agurk, hvidløg, cherrytomater, lime, koriander, forårsløg og sød basilikum.
Groft brød
Hovedret:
Okse- eller kalvefilet
Grovfritter lavet af forskellige rodfrugter (kartoffel, jordskokker, pastinal...o.s.v) bagt med friske krydderurter
Bønnesalat med sprød salat og feta
evt. sprød salat med chili, friske bær og ristede pinjekerner, hertil en simpel olie/eddike dressing.
Kraftig rødvinsauce lavet på kraften fra stegen bla.
Dessert:
Citronsorbet med bærsymfoni i sukkerlage
evt. en chokoladetærte med Kaws hjemmelavede is.
Min søster siger banan og kardemommeis + evt. tilbehør (ved ikke hvad det skal være)
ændret: Thursday, December 25, 2008 kl. 00:37