Index · · Forum (søg) · Blogs · Artikler · IRC · Billeder · Video · HWP · Spiki Wed, 5 Feb 2025 22:49 
 Seneste indlæg: [Andet] Ny Stationær - [16c]UdgaardsLoke (d. 27 April 2023)
Reklamer
menu nytår!
Forum: Fest
#1 - Riley - Wednesday 10-12-2003 kl. 21:00
Rileyvi skal jo også finde id af hvad vi skal have at spise og hvor emget hver vil give osv.

mortens rejecocktail! ingen nytår uden!
oksesteg er en klassiker!
flødekartofler (nemt at lave og mere spændende end kogte! desuden fylder det ikke så meget i ovnen! og kan laves et andet sted og bare varmes!)
sovs!
islagkage af en slag eller noget andetr spøjst?
ingen portvin (uhhh)

eller hvad siger i til det?
vedr. borde og stole må vi finde på et eller andet!
#2 - nick - Thursday 11-12-2003 kl. 16:50
nickse, det er et forslag der er værd at støtte!!
#3 - [16c]Blandingsbatteri - Thursday 11-12-2003 kl. 21:55
[16c]BlandingsbatteriVed ikke helt om jeg skal være med til at spise i år, men det regner jeg dog med.... mine forældre har 6 (grimme og røde) klapstole vi evt kan låne.....
#4 - Carsten - Thursday 11-12-2003 kl. 22:38
CarstenMenu! De sidste par år har vi spist:
Mortens, altid gode, reje-cocktail til forret.
Til hovedret: En oksesteg af en art med kogte- og flødekartofler. Lidet kedelig salat og hvidløgsflûtes og så en eller anden klæbrig masse som Allan kalder sovs!
Dessert: Ja, det plejer vist af være is.

Nu kommer så mit forslag.
Forret: Tunmouse eller et eller andet lækkert.
Hovedret: En eller anden form for laks eller torsk med noget tilbehør.
Dessert: Alt andet end is.

Det gode ved alt dette er at vi slipper for at Allan æder alt kødet før vi andre er færdige med vores første stykke! Vi slipper for af skrabe 1000 forskellige serveringsglas sammen til Mortens cocktails.

NÃ¥, hvad siger i til det?
#5 - Riley - Thursday 11-12-2003 kl. 23:27
Rileyhmmm kunne vi ikke være så heldige du tog til jylland?

hey nick kan vi ikke får en afstemning på forsiden?
#6 - nick - Friday 12-12-2003 kl. 00:14
nickjo, men vi behøver da ikke en afstemning for at finde ud af at udkogt fisk i både for- og hovedret er en dårlig idé.....

hvis der skal laves noget om på den traditionelle menu kan jeg da godt gå med til at vi udvider sovse udvalget..
#7 - [16c]Blandingsbatteri - Friday 12-12-2003 kl. 07:49
[16c]BlandingsbatteriJae, to slags fisk i samme menu er ikke optimalt, men vil dog gerne lige give catsten ret i at fisk til hovedret kunne være spændende og lidt anderledes (og fisk smager altså godt!). Og ja, det kunne være en god idé da vi så slipper for at Allan skovler i sig. Alternativt vil jeg foreslå et "ædetrug" eller en mulepose til Hr. Riley, så kan han sidde i et hjørne og fortære sin mad, mens vi andre nyder vores......
#8 - [16c]Blandingsbatteri - Friday 12-12-2003 kl. 08:31
[16c]BlandingsbatteriNå, ja, vi kan da nok også godt låne et par af de borde som vi brugte til lan......
#9 - [16c]UdgaardsLoke - Friday 12-12-2003 kl. 09:55
[16c]UdgaardsLokeJeg kan f.eks. bedre lide røget laks, en reje-coktail, så måske skulle man prøve at lave et mix af disse to, hvis det er hvad folk helst vil have? Laks er også yderst delikat!

Fisk til hovedretten kunne være lækkert, men ikke på en nytårsaften, hvor der imo hører steg ell fjerkræ til. Måske kunne man endnu engang lave en combo? Og derfor ville det forkomme yderst naturligt at have to slags sauce.

Dessert: Hvis det ikke skal være is, hvad skal det så være? Æbleskiver og Glögg, småkager, citronmåne eller kanelgifler? Synes is lyder udemærket, da det samtidig er det letteste at "lave".

Mht Allan-problematikken, så synes jeg at vi alle bør give vores mening tilkende overfor hans grovæderi, evt stille ham et mistilidsvotum, og så ellers bare håbe på god ro og orden fra hans side?!
#10 - R&C - Friday 12-12-2003 kl. 10:46
R&CAltså ikke to gange fisk.
Vi skal også passe på at det ikke blir for omfattende hvis vi skal have flere forskellige ting.
Forret: Hmm, Tun lyder godt. Kunne også lave den frække hemmelighedsret.
Hovedret: Stemmer nu stadigvæk på steg og flødekartofler m/ salat og flute
Dessert: IS...... er altid godt, og man kan altid spise lidt is selvom man er proppet.

Men der har jo altid været noget tradition over nytåret så hvorfor ændre noget. Hva ville jul været uden flæskesteg og and???
#11 - [16c]UdgaardsLoke - Friday 12-12-2003 kl. 12:22
[16c]UdgaardsLokeJeg er helt klart IKKE tændt på tun!
SÃ¥ hellere rejecoktail! Men laks er jo et dejligt supplement! :)
#12 - jesper a - Friday 12-12-2003 kl. 13:44
jesper ajeg kommer bare med en dsb grillbar burger..
#13 - Linkz - Saturday 13-12-2003 kl. 09:39
LinkzJeg er også fan af den traditionelle menu...
Rejecocktail, steg + flødekartofler og is.
Altså, if it ain't broke, why try to fix it?!?!
Carsten stemmer på mad... så han er ikke så besværlig...
Vi kan jo evt prøve at lave salaten lidt mere spændende og andre små ting for at opgradere den nu kendte nytårsmenu... en slags nytår v. 1.1b?
#14 - Carsten - Saturday 13-12-2003 kl. 15:16
Carstenjeg synes faktisk at det er en god ide hende linn kommer med! måske kunne vi også finde på noget andet end flødekartofler? mest fordi vores talerkner plejer af blive noget ulækre. sovs, fløde og andet i en stor pærevelling!
#15 - Jimmy(v2.3) - Saturday 13-12-2003 kl. 17:22
Jimmy(v2.3)Kartoffelgratin er ellers en klassiker...
Og jeg er tændt på tun istedet for rejer (men kun fordi jeg er allergisk)...
jeg forslår ellers laks (http://sol.spismed.dk/?r=567) som forret...
Og vi skal da have død ko til hovedret!
#16 - Carsten - Sunday 14-12-2003 kl. 15:43
Carstennoget man kunne lave til dessert var tiramisu. og så synes jeg godt vi kunne lave tunmousse til forret. om ikke andet så bare så jimmy også kan få noget!
#17 - nick - Monday 15-12-2003 kl. 01:08
nickYeah, tiramisu er genialt, og kan jo laves dagen før. Tilgengæld er jeg stor modstander af tun, vi kunne istedet finde noget tøret skinke og noget melon... (på den måde bliver hele måltidet så også så smukt bundet sammen af italienske mad).
#18 - R&C - Monday 15-12-2003 kl. 09:34
R&COK, Vågner Nick virkelig kl 4:00 om natten og tænker "uhm, tørret melon, blir nød til at skrive forslaget på spo lige NU"
Forstår det ikke.
Hva er Tiramisu??
Jeg er nu stadig til rejer eller tun.
Død ko
Is
(forkortet af red.)
#19 - Carsten - Monday 15-12-2003 kl. 13:12
Carstenmmmm...melon med tørret skinke...godt forslag nick!
@morten kom lige op af den jordhule hvor du sidder og råber TRADITION TRADITION! btw Tiramisu er en italiensk flødeoste dessert med svag kaffesmag og kakaopulver på toppen.
#20 - R&C - Monday 15-12-2003 kl. 13:14
R&CDet lyder sq for klamt......
IS IS IS IS IS er bare tisse godt, og det kan alle spise.
#21 - nick - Monday 15-12-2003 kl. 13:51
nicktjaa, jeg blev jo lige nød til at se om der var kommet nye indlæg inden jeg gik i seng :)

anyway, tiramisu smager genialt godt, det er jo 'kiks' der er opblødt i kaffelikør og med mascapone(?) imellem....

#22 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 15-12-2003 kl. 15:04
[16c]UdgaardsLokeJa, skinke og melon, det smager virkelig godt!! Fik det hver dag da jeg var i Italien, det kan varmt anbefales! Eller laks!
OG tiramisu, mums!
#23 - Linkz - Saturday 20-12-2003 kl. 11:40
LinkzOk, nu snakkede jeg om at vi ikke skulle ændre det lige før, men jeg kan godt overtales til at få tørret skinke og melon til forret og tiramisu til dessert, men holder på ko & co....
Og Carsten vil jo stadig bare gerne have noget at spise, så....
#24 - R&C - Monday 22-12-2003 kl. 07:33
R&CTiramisu er stadig ikke min favorit. Kaffe og flødeost, bvadr....
#25 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 22-12-2003 kl. 11:39
[16c]UdgaardsLoke Forret

Skinke og Melon ... Ligger godt i maven:)
Hovedret

Steg og fløde kartofler ... Lækkert hvis allan ikke spiser det hele

D

e

s

s

e

r

t



Is ... Hvis man ikke bliver enige om andet
#26 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 22-12-2003 kl. 11:43
[16c]UdgaardsLoke Forret

Skinke og Melon ... Ligger godt i maven:)
Hovedret

Steg og fløde kartofler ... Lækkert hvis allan ikke spiser det hele
Dessertb>


Is ... Hvis man ikke bliver enige om andet
#27 - nick - Monday 22-12-2003 kl. 11:43
nick


Vi kan vel også bare lave begge dele... eller, is'en behøver vi jo ikke lave, den skal bare på bordret... så er der også lidt at vælge imellem, og hvis der bliver noget 'kage' tilovers er der jo lidt at spise til vores irishcoffee.... eller noget....
#28 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 22-12-2003 kl. 11:44
[16c]UdgaardsLoke Forret

Skinke og Melon ... Ligger godt i maven:)
Hovedret

Steg og fløde kartofler ... Lækkert hvis allan ikke spiser det hele
Dessert


Is ... Hvis man ikke bliver enige om andet
#29 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 22-12-2003 kl. 11:59
[16c]UdgaardsLokeSå skulle der være lagt i ovnen til en rigtig fest

Men kan vi ikke blive enige om sådan en menu?
#30 - Carsten - Monday 22-12-2003 kl. 12:03
Carstenjamen, vi er skam blevet enige! Desserten er tiramisu, det har Nick, Troels og jeg helt udemokratisk gennemtrumfet. Så må folk æde det eller lade vær'. Jeg skal nok lave det dagen før!

p.s. hurra for den italienske kaloriebombe! Tioramisu betyder faktisk noget i retning a' "kvik mig op" og det kunne vi vel godt bruge!
#31 - [16c]LondonLars - Monday 22-12-2003 kl. 12:06
[16c]LondonLarsrejer blev fravalgt fordi nogen ikke kunne tåle dem, og så alle skulle spise det samme....is skal også på bordet sammen med den oste dessert, da der er et par stykker der ikke kan li tiramisu osv....jeg spiser bare hvad der bliver sat på bordet! godt man ikke er kræsen!
#32 - nick - Monday 22-12-2003 kl. 12:09
nickSkal det så være denne is?
#33 - Carsten - Monday 22-12-2003 kl. 13:32
Carstenhvem er det der ikke kan lide tiramisu? og lad nu vær med at sige morten, for han ved ikke engang hvad det er!
#34 - Carsten - Monday 22-12-2003 kl. 13:41
Carsten#24 velkommen i børnehaven, i dag skal vi have noget som vi ikke har hørt om før så derfor siger vi "braaaa det kan jeg ikke li!"
så lad os nu lige ligge de konservative dyder fra os og prøve noget nyt. Det har jo trods alt været samme menu de sidste 6 år.
#35 - R&C - Monday 22-12-2003 kl. 13:57
R&CBørnehave???
Mad er ikke matematik. - og - giver ikke +
ganske rigtigt, har ikke smagt det.
Men får næsten kvalme bare at lugte til kaffe.
Mht. ost, kan jeg ikke engang spise en lillebror ost.
Men hvis der bare er noget andet er jeg godt tilfreds. Som man kan se på Nicks indlagte billede er en flaske portvin rigeligt til mig...
#36 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 22-12-2003 kl. 15:21
[16c]UdgaardsLoke

Vi det så sige at:


Følgende menu er vi tildels enige om


Forret: Skinke med Melon


Hovedret: Steg med FlødeKartofler


Dessert: Is og tiramisu

#37 - Jon Kanon - Monday 22-12-2003 kl. 16:40
Jon KanonJa det lyder godt nok. Men hvad med kranskage og cchampagne - skal dette selv medbringes???? Vi kunne også lave en islagkage med oksekød. Det så jeg var et kæmpe hit i et afsnit i venner...
#38 - Jon Kanon - Monday 22-12-2003 kl. 16:43
Jon Kanonps. hmm det er måske tiramisu eller hvad det hedder!!!
#39 - nick - Monday 22-12-2003 kl. 16:44
nick@35, btw. jeg hader også ost... den person der for mange år siden sagde "hey, her er det mælk vi ikke kunne finde sidste år, det er blevet stift og lugter skummelt... det prøver jeg at spise!" burde skydes (evt. graves op og derefter skydes.... igen).... men, mascapone(?) smager heldigvis ikke som ost og er vel nærmest bare en form for syrnet mælk (som yogurt... eller kefir... eller noget... jeg ved faktisk ikke hvad jeg snakker om.. jeg er jo ikke majerrist... men pointen er at 'osten' i tiramist ikke smager af ost...).
#40 - [16c]Blandingsbatteri - Monday 22-12-2003 kl. 16:47
[16c]BlandingsbatteriEn lille update..... jeg kan skaffe tre borde, hvis det blir nødvendigt, og 6 (røde/grimme/ubehagelige at sidde på) klapstole. Catsten og jeg kan også tage bestik til en 8 personer, eller lign., med. Desuden, off topic ganske vist, så er der Armageddon i aften på tv3 (eller er det 3+?)...... glimragende film, eller noget.....
#41 - R&C - Tuesday 23-12-2003 kl. 04:42
R&CGodt så.
Den film kunne have været så meget bedre, hvis Bruce Willis havde været lige så cool som i Die Hard filmene, og rent faktisk ramt Ben Affleck i starten af filmen.
Kaffe er nu stadig en afskyelig opfindelse.
#42 - [16c]UdgaardsLoke - Monday 29-12-2003 kl. 11:09
[16c]UdgaardsLokeHvem skal lave hvad, hvad skal vi have med og hvordan kommer det til at forgå?
Du skal vaere logget ind og godkendt for at kunne skrive en kommentar
Reklamer
   Time: 0.075071096420288 seconds Brugere - Ny blog - Ny artikel - changelog